Ελληνοτουρκικός γάμος! Ελληνίδα καλλονή παντρεύεται σύντομα τον γόη των τουρκικών σίριαλ!

0
73

Τις πρώτες προετοιμασίες ξεκίνησαν οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι μέχρι πρότινος μοίραζαν τη ζωή τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η εντυπωσιακή Χαρά Παππά μετακόμισε πρόσφατα στην Τουρκία και, σύμφωνα με πληροφορίες, ασχολείται με τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Μπουράκ Χακί.

Ο γοητευτικός ηθοποιός γνώρισε το μοντέλο στην Ελλάδα και έκτοτε οι δυο τους ζουν έναν δυνατό έρωτα. Εκείνη τον ακολούθησε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς δίπλα του, αφού, όπως τονίζουν άνθρωποι του στενού κύκλου τους, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η Χαρά δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα, διατηρεί, ωστόσο, εδώ και δύο μήνες κανάλι στο YouTube, όπου δημοσιεύει βίντεο με θέματα ομορφιάς, καθώς και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό. Τα εγχώρια και τουρκικά ΜΜΕ την αγάπησαν ως την ωραία Ελληνίδα που σαγήνευσε τον Τούρκο γόη και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του. Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, ενώ με τον Μπουράκ δίπλα της δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Ο Μπουράκ Χακί, τον οποίο το ελληνικό κοινό γνώρισε από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, προκειμένου να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση. Εδώ γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Χαράς. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους ήταν ολοφάνερο ότι αυτή η γνωριμία θα είχε μέλλον. Οι δυο τους έζησαν ένα μαγικό ειδύλλιο, ωστόσο δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σύννεφα πάνω από το ζευγάρι. Απέδειξαν, όμως, τη δύναμη της αγάπης τους, κατάφεραν να υπερβούν τα εμπόδια και πλέον η σχέση τους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από σενάριο ρομαντικής ταινίας. Αυτός ο έρωτας μέλλεται να επισημοποιηθεί σύντομα με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η Χαρά Παππά κάνει όνειρα για το μέλλον της στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο σύντροφός της φέρεται ενθουσιασμένος που πρόκειται να ανοίξει μια νέα σημαντική σελίδα στη ζωή του. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος για 11 χρόνια με την ηθοποιό Σέμα Σιμσέκ, με την οποία χώρισε το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο. Δηλώνει λάτρης του γυναικείου φύλου, αλλά στο πρόσωπο της όμορφης Χαράς φαίνεται ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Πηγή: Realnews



Πηγή: Gossip-TV