ΠΟΕΔΗΝ: Υπερδιοικητής ο Ευθύμης Γεωργόπουλος

0
84
ΓΝ Νίκαιας:Η τραγική κατάσταση κάθε χρόνο χειροτερεύει

Καθήκοντα διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ανέλαβε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος , διοικητής του Ερυθρού Σταυρού, μετά το κύμα των αποκαλύψεων από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα πλαστά πτυχία του πρώην διοικητή Δημήτρη Μπούτου.

Η ΠΟΕΔΗΝ κατακρίνει αυτήν την επιλογή λέγοντας ότι ‘’Μέχρι σήμερα ξέραμε για υπερυπουργούς τώρα μάθαμε και για διορισμό υπερδιοικητών . Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, τοποθετήθηκε υποτίθεται προσωρινά Διοικητής στο Νοσοκομείο Νίκαιας χωρίς να επιτρέπεται από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο (Διπλοθεσίτης σε 2 ειδικές θέσεις) Όταν αποχωρεί για οποιοδήποτε λόγο ο Διοικητής και Αν. Διοικητής από ένα Νοσοκομείο, το εν’ λόγω Νοσοκομείο διοικείται προσωρινά από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.Για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας κατά την προκήρυξη που έγινε, υπήρξαν επιλαχόντες του κου Μπούτου.’’

Και θέτει τα εξής ερωτήματα :

  • Γιατί λοιπόν δεν διοικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας προσωρινά από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας;
  • Γιατί δεν ορίστηκε ένας από τους επιλαχόντες με βάση την προκήρυξη για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας;

Πολιτικές σκοπιμότητες. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Για τα μάτια του κου Γεωργόπουλου έκανε και άλλα ο Αν. Υπουργός Υγείας.

Αφαίρεσε τις Διοικητικές αρμοδιότητες του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός από το κληροδότημα που προστατεύεται από το Σύνταγμα και αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και τις παραχώρησε στον κο Γεωργόπουλο (Ν. 4498/2017 άρθρο 19 παρ. 3).

Συνταγματική εκτροπή!!!

Πηγή: Health Web