Αργύρης Αγγέλου: «Εχω επιλέξει να ζω με αξιοπρέπεια»

0
139

Ο Αργύρης Aγγέλου μιλά για την παράσταση, στην οποία θα συμμετέχε και τον αξιοπρεπή τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να κάνει.

Η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» έπει¬τα από αναβολές τελικά θα ανεβεί στο «Παλλάς» τον Μάρτιο και ο Αργύρης Αγγέλου είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

«Χαίρομαι που, επιτέλους, ανεβαίνει η παράσταση μετά από σκληρή δουλειά, με ένα εξαιρετικό καστ. Χαίρομαι που παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό είναι το ση-μαντικό, ότι δουλεύουμε όλοι γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι», εξηγεί.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εδώ και 21 χρόνια ζει στην Κυψέλη, μια περιοχή που αγαπά και δεν αλλάζει.

«Την αγαπώ την Κυψέλη και με χαροποίησε ιδιαίτερα η ανακοίνωση του μετρό. Νομίζω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σύντομα», λέει, ενώ πολλοί γείτονες τον βλέπουν συχνά να κάνει επιδρομές στη λαϊκή, αφού είναι η αγαπημένη του συνήθεια.

«Με τη γειτόνισσα μου την Αλεξάνδρα αποφασίζουμε τι θα πάρουμε από τον μανάβη. Μέχρι τα 20 ήμουν στο μανάβικο του πατέρα μου στη Χαλκίδα, οπότε κατέχω αρκετά», αναφέρει.

Τα χρήματα ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία, τουλάχιστον όχι τόση ώστε να καταπατά ήθη και αξίες.

«Εχω επιλέξει -και νιώθω ευλογημένος γί’ αυτό- να ζω με αξιοπρέπεια. Δεν έχει πολλά λεφτά η δουλειά του ηθοποιού. Μπορεί να αμείβεσαι μια χρονιά, όμως από την άλλη είναι αβέβαιο επάγγελμα. Επίσης, για να ανεβεί μια παράσταση κάνουμε πρόβες τρεις μήνες, που δεν τους πληρωνόμαστε».

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά; «Θα πήγαινα να κάνω ακόμα και κομπαρσιλίκι στον Γιώργο! Αν εκείνος θεωρούσε ότι είμαι απαραίτητος, θα πήγαινα και τσάμπα μόνο για τον Γιώργο. Του χρωστάω πολλά», λέει στη Secret.



Πηγή: Gossip-TV