Ταυτοποιήθηκε ο 39χρονος που είχε διαρρήξει σπίτι και αυτοκίνητο

0
98

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη σε ένα κατάστημα στην πόλη της Ρόδου, αλλά και σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στις 6 του περασμένου Αυγούστου.

Δράστης ήταν ένας 39χρονος ο οποίος είχε κλέψει είδη διακόσμησης από το κατάστημα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα από το αυτοκίνητο. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Στη Μυτιλήνη, εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας η κλοπή που είχε γίνει πριν από δυο μήνες στην κατοικία μιας 76χρονης, από την οποία είχε κλαπεί ένα κινητό αξίας 250 ευρώ. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 17χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 31χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ προσπαθούσε να κλέψει ένα ποδήλατο. Ο δράστης παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση.

*** Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που έγινε στο διάστημα από τις 22 Φεβρουαρίου ως την Παρασκευή σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν στην Κω, με λεία τιμαλφή απροσδιόριστης αξίας.



Πηγή: Πρώτο Θέμα