Σπάνια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή

0
82

Τα αποφθέγματά του είναι ένας ανεκτίμητος και διαχρονικός οδηγός για μας τους πολιτικούς έγραψε για τον ιδρυτή της ΝΔ που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1907

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του από τα παιδικά του χρόνια με τον ιδρυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνο Καραμανλή με το εξής μήνυμα:

«Ο πολιτικός κινδυνεύει πιο πολύ από τις κολακείες των φίλων του, παρά από τις επιθέσεις των εχθρών του». Θυμάμαι συχνά τα αποφθέγματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι ένας ανεκτίμητος και διαχρονικός οδηγός για μας τους πολιτικούς. Ο ιδρυτής της ΝΔ γεννήθηκε σαν σήμερα το 1907».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για την ημέρα της γυναίκας:
«Στην Ευρωπαϊκή Ένωση η μέση αμοιβή μιας γυναίκας παραμένει 16% χαμηλότερη από την αντίστοιχη των ανδρών για την ίδια ακριβώς εργασία. Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε γυναίκα, σε κάθε μητέρα, κόρη, σύντροφο, σε κάθε άνεργη ή εργαζόμενη, που δίνει ένα δύσκολο καθημερινό αγώνα για να ανταποκριθεί στον πολλαπλό της ρόλο. #InternationalWomensDay».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη με το εξής μήνυμα: «Ο αγώνας για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας , που θα προσφέρει σε κάθε γυναίκα ίσες ευκαιρίες δουλειάς, εξέλιξης, αμοιβών και συμμετοχής στα κοινά είναι συνεχής. Και θα τον κερδίσουμε».



Πηγή: Πρώτο Θέμα