Πάλι «μπλόκαραν» την ΛΕΑ οι ασυνείδητοι οδηγοί

0
66

«Γολγοθά» πέρασαν οι Αθηναίοι εκδρομείς του τριημέρου που επέλεξαν να επιστρέψουν στην πόλη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, καθώς η κίνηση στις εθνικές οδούς ήταν πολύ αυξημένη επί ώρες.

Κάποιοι προφανώς θεώρησαν τους εαυτούς τους «εξυπνότερους» όμως και αψηφώντας τους νόμους, επέλεξαν να οδηγήσουν από την Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), κάτι που εκτός από παράνομο είναι και επικίνδυνο για τους συνανθρώπους τους. Οι ασυνείδητοι οδηγοί δεν παραδειγματίστηκαν ούτε από τις φωτιές του καλοκαιριού, όταν είδαμε πυροσβεστικά μπλοκαρισμένα στις ΛΕΑ να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να σώσουν δάση, περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ζωές…

Έτσι και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας χρήστες του Twitter ανέβασαν φωτογραφίες από μπλοκαρισμένη την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ακόμα και μέσα στα τούνελ της Κακιάς Σκάλας!

Αυτή την φορά όμως, η Τροχαία ήταν εκεί, αν όχι για να κρατήσει την ΛΕΑ ανοιχτή σε όλο το μήκος της εθνικής οδού, τουλάχιστον για να βεβαιώσει τα πρόστιμα στους παραβάτες, που είδαν και τις πινακίδες του οχήματός τους να αφαιρούνται, αλλά και να χάνουν δίπλωμα και άδεια οδήγησης για δύο μήνες, να «γράφουν» εννέα βαθμούς ποινής και να πληρώνουν 100 ευρώ πρόστιμο.



Πηγή: Πρώτο Θέμα