Καρρά: Ο σύζυγός της είναι ο πιο αυστηρός κριτής της καθώς παραδέχεται: «Είναι πολύ ειλικρινής»

0
44

Σε κάθε επαγγελµατική απόφασή της, ο σύζυγος της Νικολέτας Καρρά, Φώτος Πιττάτζης, τη στηρίζει και, όπως λέει, «πάντα θα ρωτήσω τη γνώµη του, γιατί ξέρω πως θα µου πει την αλήθεια αντικειµενικά και αυτό θέλω». 

Φυσικά, την παρακολουθεί σε κάθε της νέο εγχείρηµα. «Πάντα έρχεται όπου εµφανίζοµαι», δηλώνει και εξηγεί πως δεν της «χαϊδεύει» τα αυτιά όταν πρόκειται να της ασκήσει κριτική. «Είναι αυστηρός κριτής, γιατί είναι πολύ ειλικρινής και µου λέει µε αγάπη ό,τι πιστεύει. Αυτό µου αρέσει, γιατί είµαι και εγώ πολύ αυστηρή µε τον εαυτό µου, αλλά και µε τους άλλους», δηλώνει.

Οσο για τους φίλους της, είναι λίγοι και καλοί. Με τον καιρό έχει γίνει «ανακύκλωση» ανθρώπων, όπως εξηγεί, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει µε το επάγγελµά της. «Οι σταθερές σχέσεις θα παραµείνουν, όπως και να ’χει. Αλλωστε, πάντα εµένα οι κοντινοί µου άνθρωποι ήταν ελάχιστοι. Είναι λίγοι εκείνοι που είναι φίλοι µε την πραγµατική σηµασία της λέξης». Τι δεν αντέχει στους ανθρώπους; «Να δείχνουν ότι µε αγαπάνε και από πίσω να λένε διάφορα. ∆εν την αντέχω την υποκρισία. Θέλω ο άλλος να είναι ευθύς. Να µην αισθάνοµαι ότι κάνει δεύτερες σκέψεις, ότι άλλα λέει και άλλα σκέφτεται. Μου αρέσει οι κουβέντες να είναι 100% ξεκάθαρες».

Πανέµορφη κι επιτυχηµένη. Συνδυασµός που σε κάνει εύκολα στόχο για πισώπλατες µαχαιριές. Η ίδια, όµως, έχει περάσει ανώδυνα από αυτό το κοµµάτι, λόγω του χαρακτήρα της. «∆εν έχω αντιµετωπίσει στη δουλειά σοβαρά προβλήµατα και αυτό οφείλεται στον δικό µου χειρισµό των καταστάσεων. Αν αντιληφθώ πως µε κάποιον δεν έχουµε καλή χηµεία, περιορίζω τη σχέση στα τυπικά, ώστε να έχω µια αρµονική συνεργασία», εξηγεί στο Secret.



Πηγή: Gossip-TV