Εμένα δεν με εκπροσωπεί η Μυρσίνη Λοΐζου

0
50

«Εάν μου πει ο πρωθυπουργός “δεν θα σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο”, μπορεί να μου μείνει μια πικρία αλλά δεν θα πέσω του θανατά»

Την αντίθεσή της με την παρουσία της Μυρσίνης Λοΐζου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Μαΐου εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Η Λοΐζου εμένα δεν με εκπροσωπεί» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά την παρουσία της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές η κυρία Μεγαλοοικονόμου είπε «εάν μου πει ο πρωθυπουργός “δεν θα σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο”, μπορεί να μου μείνει μια πικρία αλλά δεν θα πέσω του θανατά. Εάν το θεωρεί σωστό, τι να κάνω, να τον πιάσω να τον κρεμάσω; Δεν έκανα καμία συμφωνία όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγα με την καρδιά μου».

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι «βλέπω τον κόσμο να έχει κάνει μια μεγάλη στροφή και βλέπει τα θετικά πράγματα που έχουν γίνει».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το κινεζικό «μπλόκο» σε ελληνικά μακεδονικά προϊόντα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εάν δεν τηρούν τη Συμφωνία των Πρεσπών οι άλλοι δεν θα μπουν στην ΕΕ».



Πηγή: Πρώτο Θέμα