Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τη συνάντησή της με Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

0
68

Στον «Πρωινό καφέ» 25 χρόνια πριν!

Μία ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο official page της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram έγινε η αφορμή για να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη 25 χρόνια πίσω, όταν ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» συναντούσε τους δυο θρύλους του ελληνικού σινεμά: Την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η Ελένη, λοιπόν, έδειξε τη φωτογραφία και ευχαρίστησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ για την ανάρτηση, και στη συνέχεια προχώρησε σε μια εξομολόγηση για εκείνη τη συνάντηση:

«Ήμουν δεν ήμουν ένα μήνα στο “Πρωινό Kαφέ”, τα πόδια μου τρέμανε, και με αυτούς του ανθρώπους έπεσα λιπόθυμη, όταν τους είδα. Την θυμάμαι πολύ έντονα αυτή την ημέρα και όταν την ανέβασε ο Γιάννης χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί μου θύμισαν μία εποχή μου που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα αλλά… είναι το ξεκίνημα, ρε παιδί μου!

Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα, μου είχαν κοπεί τα πόδια από την ώρα που μου είπαν ότι θα έρθουν. Και είπα “καλέ, τι θα τους πω; Δεν ξέρω;” και μου έλεγαν “εσύ, δεν ξέρεις;” Και απάντηση “μεγαλύτερη φαν δεν υπήρχε από εμένα!”. “Εμ, τώρα ξεκίνησα να γίνω παρουσιάστρια, εμ, μου φέρατε και τα θηρία που τα λατρεύω από μωρό;”, έλεγα, έτρεμαν τα πόδια μου.

Αλλά θυμάμαι πόσο πάνω της το είχε πάρει επάνω της η Αλίκη, δεν το ξεχνάω ποτέ! Δεν ήταν θέμα να βοηθήσει εμένα, το χε, μπήκε μέσα κι ήταν δικό της όλο. Ήξερε τι πρέπει να κάνει, πώς να χαλαρώσει εμένα, πώς θα τα πει με τον Παπαμιχαήλ, πώς θα μοιράσει τις πάσες, δηλαδή εκείνη έκανε την παρουσιάστρια και φυσικά με βοήθησε γιατί εγώ απλά τους κοίταγα και σκεφτόμουν “το ζω; Το ζω;”. Αξέχαστες στιγμές 25 χρόνια πριν όπως και πολλές άλλες»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1995 Πρωϊνός καφές

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις



Πηγή: Πρώτο Θέμα