Once Upon A Time In Hollywood: Μπράντ Πιτ και Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Ταραντίνο – [Trailer]

0
140

Ο Μπραντ Πιτ συναντά για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και οι δύο μαζί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κουεντίν Ταραντίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Το “Once Upon A Time In Hollywood” ετοιμάζεται για το ταξίδι του στις σκοτεινές αίθουσες και το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα, ενισχύοντας το buzz για τη νέα ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται το καλοκαίρι του 1969, τις ημέρες της άγριας δολοφονίας της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, που εδώ υποδύεται η πανέμορφη Μάργκοτ Ρόμπι, από την συμμορία του Τσαρλς Μάνσον. Κεντρικοί χαρακτήρες είναι ο πρώην θρύλος των τηλεοπτικών γουέστερν Ρίκ Ντάλτον (Ντι Κάπριο) και ο κασκαντέρ του Κλιφ Μπουθ (Πιτ), οι οποίοι αγωνίζονται να συνεχίσουν να υπάρχουν σε ένα Χόλιγουντ που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Συνδετικός κρίκος η ανερχόμενη και πολύ διάσημη Σάρον Τέιτ, το νήμα της ζωής της οποίας θα κοπεί απότομα από τον αιμοσταγή δολοφόνο της.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 9 Αυγούστου, την ημέρα που θα συμπληρώνονται ακριβώς πενήντα χρόνια από την ειδεχθή δολοφονία της Τέιτ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι η πρώτη προβολή θα γίνει στο Φεστιβάλ των Καννών, δεδομένου ότι φέτος συμπληρώνονται και 25 χρόνια από τη βράβευση του “Pulp Fiction”, της διασημότερης και κορυφαίας ίσως ταινίας στη φιλογραφία του Ταραντίνο.

Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης εξασφάλισε ένα μοναδικό καστ για την ταινία του, εκτός από τους δύο άρρενες σούπερ σταρ και την ανερχόμενη με ιλιγγιώδεις ρυθμούς Ρόμπι. Στην ταινία θα απολαύσουμε ακόμη τον Αλ Πατσίνο, τον Μπρους Ντερν που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το ρόλο που ήταν να ερμηνεύσει ο Μπαρτ Ρέινολντς πριν πεθάνει, η Ντακότα Φάνινγκ, καθώς και ο Luke Perry στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του.