Μυρτώ Αλικάκη : Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη | [Video]

0
396

Η αγαπημένη Ελληνιδα ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη μίλησε σε συνέντευξή της, για τη γνωριμία της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, αλλά και για τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Καλεσμένη στο πλατό της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια» δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη μιλώντας στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη.

«Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε η Μυρτώ Αλικάκη, μιλώντας για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Πέτρο Λαγούτη.

Πηγή: Τα Νέα