Ευγενία Σαμαρά: «Θέλουμε πολύ ένα παιδί»

0
108

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς «Εκδρομή» του Αλεξάνδρου Πανταζούδη.

Ήρθαν πιο κοντά λίγο αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ δυνατή, ενώ δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον…

Κοινή θέση και των δύο είναι να μη μιλούν για τη σχέση τους, ακόμα και όταν πιέζονται από δημοσιογράφους που τους συναντούν σε κοινές εξόδους τους.

Παρά την… εσωστρέφεια της πρόσφατα η γοητευτική ηθοποιός μπήκε στον πειρασμό να αναρτήσει μια φωτογραφία με τον σύντροφο της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, όπου εκείνος είναι ξαπλωμένος και τη σηκώνει ψηλά με τα πόδια του. Η λεζάντα που έγραψε ήταν πολύ τρυφερή: «Τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια, τέσσερα χρόνια». Οι δυο τους προχωρούν μαζί, χωρίς να σκέφτονται προς το παρόν το ενδεχόμενο της επισημοποίησης. «Πιο κοντά είναι στο να κάνουν ένα μωρό», λένε πηγές από το περιβάλλον τους και τονίζουν πως εκείνη έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία τους: «Θέλουμε πολύ ένα παιδί, χωρίς να βιαζόμαστε!», σύμφωνα με την Real.

Για την ώρα, η Ευγενία Σαμαρά τρέχει επαγγελματικό μαραθώνιο, αφού μετά από τις παραστάσεις της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας της χρονιάς «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και τα γυρίσματα στη σειρά «Οσο έχω εσένα» -όπου έκανε γκεστ και ο σύντροφος της- ξεκινά πρόβες με την Ελένη Καστανή για το ατιτλοφόρητο ακόμα ισπανικό-έργο που θα ανέβει στο «Θησείον», ενώ έχει κλείσει και το επόμενο θεατρικό χτύπημα της για την επόμενη σεζόν, όπως δοαβάζουμε στη Real life. Την επέλεξε πρόσφατα η Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία γνωρίστηκαν στις «Μάγισσες», για το έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος» που θα σκηνοθτήσει και θα παίξει τον επόμενο χειμώνα! Οσο για τον Γ. Ποιμενίδη; Φέρεται να απολαμβάνει τον βασικό ρόλο του στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» του Γιάννη Κακλέα, ενώ συζητά τα επόμενα καλλιτεχνικά «χτυπήματά» του.



Πηγή: Gossip-TV