Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύεται την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη | [Video]

0
77

Ο Λευτέρης Σουλτάτος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Βάσω Λασκαράκη.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ στην Ελλάδα. Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο με αποκορύφωμα τον επικείμενο γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Ο γνωστός μάγειρας και η επιτυχημένη ηθοποιός είναι μαζί αρκετό καιρό και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Δεκέμβριο και τελικά προχώρησαν στο επόμενο βήμα.

Όπως αναφέρει η αγγελία που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα, ο γάμος τους θα γίνει στην Κρήτη φέτος το καλοκαίρι. Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς ο γαμπρός έχει καταγωγή από το νησί.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η αγγελία του ζευγαριού.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η γνωριμία του με την Βάσω Λασκαράκη

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κρήτη και τον πρώτο καιρό η σχέση τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Μετά το διαζύγιο της Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Τελικά η «σπίθα» άναψε και το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Pagenews