Κατερίνα Γιατζόγλου: Τι αποκάλυψε για το βιβλίο της «Καμία Σχέση» | [Video]

0
118

Η γνωστή δημοσιογράφος, Κατερίνα Γιατζόγλου, βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», στο κανάλι του ANT1 και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το καινούργιο της βιβλίο «Καμία Σχέση», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και το έχει γράψει με τον Δημήτρη Αποστόλου.

«Δεν υπάρχουν μόνο δύο άτομα σε μια σχέση αλλά παραπάνω»

«Στις σχέσεις δεν είναι μόνο δύο. Είσαι εσύ κι ο άλλος. Είστε δύο. Οι γονείς σας, άλλοι 4 και βάλε. Μετά βάλε τος φόβους μας, ανεβαίνει το νούμερο. Οι εγωισμοί μας, ανεβαίνει κι άλλο το νούμερο. Και μετά είναι το παρελθόν μας, οι πρώην. Οπότε γινόμαστε πάνω κάτω 20 άνθρωποι. Η τεστοστερόνη είναι η απόλυτα καταστροφική ορμόνη για όλη αυτή την ιστορία, γιατί όταν είσαι “ντοπαρισμένος” με τεστοστερόνη όταν είσαι ερωτευμένος, δεν λειτουργείς νορμάλ. Γι΄αυτό λέμε πάντα ότι ένας τρίτος βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Θα σου πω κάτι που έγραψα σε ένα βιβλίο: “Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ“».

Το βιβλίο που έγραψαν με τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου έχει ως θέμα ένα ζευγάρι

Πώς από δύο ξένοι, γίνονται ξαφνικά απαραίτητοι και ερωτευμένοι. Και πώς όλο αυτό μετά ξηλώνεται. Το βιβλίο είναι μια μαύρη κωμωδία, αλλά είναι και μια χαρτογράφηση της ελληνικής οικογένειας. Οι πεθερές δεν υπάρχουν, έχουν πολύ γέλιο.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αποστόλου και το πώς κατάφεραν να γράψουν από κοινού ένα βιβλίο, είπε:

Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος γραφής, είναι πολύ δύσκολο να γράψεις με κάποιον. Είναι πιο εύκολο να κάνεις σχέση με κάποιον, παρά να γράψεις μαζί του ένα βιβλίο. Βρήκαμε έναν τρόπο, ο οποίος τελικά εξελίχθηκε πολύ ωραία. Είναι πολύ διαφορετική η οπτική. Δηλαδή πώς βλέπει ένας άντρας τη συνάντηση με τα πεθερικά και πώς τη βλέπει μια γυναίκα; Τι γράφει ένας άντρας μετά από ένα πολύ ωραίο σεξ και τι γράφει μια γυναίκα;

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Γιατζόγλου

Πηγή: Nea Selida