Playoffs Euroleague από τώρα στο Stoiximan.gr – Contra.gr

0
25

Ο κύβος ερρίφθη για τα τέσσερα ζευγάρια των playoffs της Euroleague χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρωθεί και η τελευταία ημέρα της 30ης αγωνιστικής. Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ και Εφές αντιμετωπίζουν με πλεονέκτημα έδρας Ζαλγκίρις, Μπασκόνια, Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα με στόχο τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στο Final-4.

Στο Stoiximan.gr ήδη προσφέρονται αγορές για τα playoffs που ξεκινούν από το ποια ομάδα θα προκριθεί και φτάνουν μέχρι το σκορ της κάθε σειράς αλλά και πόσα συνολικά παιχνίδια θα απαιτηθούν στις 4 μονομαχίες για να σφραγιστούν οι θέσεις στο Final-4. Και αναμφισβήτητα το ελληνικό ενδιαφέρον πέφτει πάνω στην κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

Οι πράσινοι δεν έχουν πλεονέκτημα έδρας και θα ξεκινήσουν με δύο σερί αγώνες στην Μαδρίτη. Στη συνέχεια η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για ένα ή δύο παιχνίδια, ενώ αν χρειαστεί και πέμπτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Θυμίζουμε ότι προκρίνεται όποιος φτάσει πρώτος στις τρεις νίκες, ενώ το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό να επικρατήσει στη σειρά με σκορ 3-1.



Πηγή: Contra