Το θέμα με τον πλουτισμό Πετσίτη είναι θέμα Τσίπρα και Παππά

0
41

Στον ισχυρισμό της ότι ο πλουτισμός Πετσίτη είναι συνδεδμένος με τη σχέση του με την κυβέρνηση επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας «τακτική μαφίας» τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο «Μανόλο» του Παππά.

«Το θέμα Πετσίτη είναι θέμα Τσίπρα και Παππά. Ήταν συνδεδεμένος με το Μαξίμου» είπε για τον Μανώλη Πετσίτη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Κληθείσα να σχολιάσει την φράση Σκουρλέτη ότι «κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου» η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «αποκλείται ο Σκουρλέτης να ήταν ανήξερος. Δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τον Πετσίτη από τότε που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση να κουβαλάει την τσάντα του Παππά και να μην τον θυμάται ο Σκουρλέτης».

«Από εκεί και πέρα, όμως, μέχρι να βρίσκεται χωρίς προσόντα να εκτινάσσονται τα εισοδήματά του και να βρίσκεται σε συναλλαγή με επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες είναι πολύ. Το ότι αυτό συνέβη σε περίδο που ο Παππάς και ο Τσίπρας είναι υπουργός και πρωθυπουργός αντίστοιχα, αυτό σημαίνει ότι ο πλουτισμός είναι συνδεδεμένος με τη σχέση του με την κυβέρνηση, στην οποία πρώτος τη τάξει υπουργός ήταν ο Σκουρλέτης ως υπουργός Εσωτερικών» συμπλήρωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Ο Σκουρλέτης ήταν πάντα στον στενό πυρήνα του Μαξίμου. Είναι προκλητικό να κάνουν όλοι τον ανήξερο. Αποκλείεται να μην τον είχε δει τον Πετσίτη όπως αποκλείεται να μην τον είχε δει ο Τζανακόπουλος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια η τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τακτική μαφίας που λέει αυτόν που καίνε να τον καίνε και οι υπόλοιποι να βγαίνουν αλώβητοι. Δεν ξέρω αν θα κάνουν το ίδιο και για τον Παππά. Απλώς ακολουθούν την πεπατημένη τακτική των Μαφιών».



Εργαλιοποίησαν την υπόθεση Novartis

Όσον αφορά την υπόθεση Novartis η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «επιστράτευσαν την εισαγγελία διαφθοράς ως εργαλείο πολιτικής αντιπαράθεσης. Έκαναν προαναγγελίες καταθέσεων μαρτύρων που δεν είχαν κάν δοθεί και αυτό σημαίνει κατασκευασμένες καταθέσεις. Εργαλιοποίησαν τις ανακοινώσεις ειδικά σε σχέση με τα συλλαλητήρια για το ξεπούλημα τητς Μακεδονίας. Χρησιμοποίησαν τη Novartis ως μέσο εκβίασης και συμψηφισμού.

Πρόκληση τυχόν απονομή Νόμπελ στον Τσίπρα

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ο Τσίπρας να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «το να πάρει Νόμπελ ένας πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη χώρα του και είναι ιδιοτελής γιατί ο Τσίπρας είναι για την πάρτη του αυτό θα είναι πρόκληση για τον λαό».

Σικέ οι αντιδράσεις για τον Κουρουμπλή

Σχολιάζοντας, τέλος, τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτογραφία του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων είπε ότι για την ίδια «”ψαρεύουν” στις δεξαμενές των ψήφων. Άλλοι δείχνουν ότι είναι εκεί και άλλοι προσπαθούν να δείξουν προφίλ ανθρωπιστικό αντιδρώντας. Όλα αυτά είναι σικέ γιατί αν το πίστευαν θα είχαν καταψηφίσει το Μνημόνιο».



Πηγή: Πρώτο Θέμα