Άρπαξαν γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία

0
73

Η σπείρα είχε αδειάσει τρεις αποθήκες σπιτιών 

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου έπεσε εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου ένα από τα μέλη σπείρας που είχαν αδειάσει τρεις αποθήκες σπιτιών σε ένα χωριό της Αργολίδας, στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη ως την Παρασκευή.

Από τις αποθήκες, που βρίσκονται στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, οι δράστες άρπαξαν γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και κινητά. Στην τελευταία κλοπή, διέφυγαν με ένα φορτηγό τα στοιχεία κυκλοφορίας του οποίου συγκράτησαν αυτόπτες μάρτυρες.

Έτσι, εντοπίστηκε ο 32χρονος κάτοχός του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι συνεργοί του.

*** Ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα αξίας 500 ευρώ έκλεψε από το όχημα ενός 51χρονου σε περιοχή της Ημαθίας ένας 24χρονος Έλληνας, αλλά ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας Νάουσας και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Το κλεμμένο μηχάνημα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.



Πηγή: Πρώτο Θέμα