Game of Thrones: Αυτό είναι το τρέιλερ του 2ου επεισοδίου

0
100

Η πρεμιέρα του 8ου κύκλου του Game of Thrones καθήλωσε την πλειοψηφία των φαν της σειράς μπροστά από τις οθόνες τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι -ειδικά στην Ευρώπη- που έχουν προγραμματίσει για απόψε το απόγευμα/βράδυ την παρακολούθηση του επεισοδίου. Άλλοι, δε, θα καθίσουν στους καναπέδες τους για να μελετήσουν πιο ενδελεχώς τι μας παρουσίασε το πρώτο μέρος (από τα οκτώ) του φινάλε.

Πριν καλά-καλά ο κόσμος εμπεδώσει τα πεπραγμένα του πρώτου επεισοδίου, η HBO έδωσε στην κυκλοφορία το τρέιλερ του δεύτερου. Μπορεί να έχει διάρκεια μόλις 50 δευτερόλεπτα, ωστόσο σε αυτό προβάλλονται πολλές και αποκαλυπτικές σκηνές για την εξέλιξη της ιστορίας. Όσοι, λοιπόν, δεν είδαν την πρεμιέρα, καλό θα ήταν να μην σποϊλάρουν το εαυτό τους, βλέποντάς το.

Σε αυτήν την «τζούρα» προβάλλεται η συνάντηση την Τζέιμι Λάνιστερ – Ντενέρις Ταργκάριεν, ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα της Ντενέρις, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κόρη του θύματός του. Επίσης, ετοιμάζεται η Άρια Σταρκ να διαγράψει ακόμα ένα όνομα από τη λίστα της, ενώ η Σάνσα Σταρκ συνεχίζει την κόντρα με την καινούρια αγάπη του αδερφού της. Τέλος, περιλαμβάνεται και ένας διάλογος του Τζον Σνόου με τον Σερ Ντάβος, καθώς o Night King πλησιάζει στο Γουίντερφελ.

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Newsbeast