Η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα και κατέφυγε σε πολιτική λάσπης

0
45

Το βάθος της ζημιάς που κάνετε στην κοινωνία με όσα ψευδώς υποσχεθήκατε είναι ανάλογο με την ζημιά που κάνατε στην προοδευτική παράταξη, είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση

Κριτική εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γιάννης Μανιάτης υποστηρίζοντας ότι «η πολιτική ιστορία θα καταγράψει την πορεία της ως πολιτικό έκτρωμα».

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να καταφύγει «στην πολιτική λάσπης και σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ηττηθεί πολιτικά, ιδεολογικά, ηθικά, ιστορικά και αισθητικά. Σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχετε επιχειρήματα και βρίσκεστε στο περιθώριο. Το λαϊκό αίσθημα είναι «φύγετε»».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «το βάθος της ζημιάς που κάνετε στην κοινωνία με όσα ψευδώς υποσχεθήκατε είναι ανάλογο με την ζημιά που κάνατε στην προοδευτική παράταξη. Ο Τσίπρας υποδύεται χωρίς ντροπή την εμβληματική προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου. Μέχρι και πράσινο ΣΥΡΙΖΑ θα δούμε».

«Εμείς είμαστε περήφανοι στο ΠΑΣΟΚ και για τα όσα έκανε τα χρόνια που κυβέρνησε. Εσείς για τα 5 χρόνια διακυβέρνησης είστε; Δεν είστε και κρύβεστε πίσω από το φερετζέ της δήθεν προοδευτικής συμμαχίας την ώρα που στηρίζεστε σε Καραμανλική δεξιά και στην ακροδεξιά Καμμένου» είπε ο κ. Μανιάτης σε άλλο σημείο για να προσθέσει «μιλάτε για σοσιαλισμό και έχετε τακιμιάσει με τον Μαδούρο. Μιλάτε για δημοκρατία και σας νοιάζει να την χειραγωγήσετε. Βιάζετε καθημερινά την δικαιοσύνη. Προσβάλετε την λογική με την σκευωρία της Νοβάρτις. Σας λέμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι τα εγκλήματά σας κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν. Διασύρατε κοινωνικά και πολιτικά κάθε έννοια προοδευτισμού».

Αναφορικά με τις διατάξεις που αφορούν τον αιγιαλό υπενθύμισε την διαχρονική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπερ των αυθαιρέτων.



Πηγή: Πρώτο Θέμα