Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram

0
71

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τράβηξε τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Η παρουσία της στο Next Top Model βοήθησε να ανεβάσει την δημοτικότητα της.

Κάθε ανάρτηση της στα Socia Media μαζεύει χιλιάδες Like. Πόσο μάλλον όταν αποκαλύπτει εντυπωσιακά σημεία του κορμιού της όπως η πρόσφατη φωτογραφία της.

Το γνωστό μοντέλο ήθελε να δείξει την αγάπη της για τα αθλητικά παπούτσια, ωστόσο τα μάτια του αντρικού πληθυσμού δεν εστίασαν εκεί.

Όσοι ακολουθούν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram γνωρίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει μια τέτοια φωτογραφία. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στα καλύτερά της

Το νεαρό μοντέλο διανύει μια εξαιρετική περίοδο. Τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική της ζωή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι πληροφορίες την θέλουν να βγαίνει αυτή την περίοδο με μπασκεμπολίστα της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Σαντ Ρος και έτσι εξηγείται η παρουσία της σε αρκετούς αγώνες της «Ένωσης».

Πηγή: Pagenews