MasterChef: «Ήθελα να διώξω τον Παντελή – Με έριξε η γνώμη του κόσμου»

0
166

Στη φωλιά των Κου Κου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Σταμάτης Κωβαίος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για την επεισοδιακή του αποχώρηση, για το πώς αποφάσισε να φύγει με αυτόν τον τρόπο από το παιχνίδι ενώ παραδέχτηκε ότι στις αρχές του παιχνιδιού ήθελε να διώξει τον Παντελή από το ριάλιτι. 

«Δεν ανέφερα τον Μάνο στο γράμμα κατά λάθος, πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση, δεν έγινε εσκεμμένα. Με κανένα παιδί δεν είχα ποτέ τίποτα, δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι με 21 άτομα, με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Όσο περνούσε ο καιρός και με τον Παντελή και με τα άλλα παιδιά είπαμε κάποια πράγματα στο σπίτι, είδαν τι άνθρωπος είμαι και αυτό φάνηκε στην πορεία του παιχνιδιού. Γενικά ήμουν πολύ ειλικρινής, δεν κρύφτηκα πίσω από τις κάμερες, ότι έλεγα το έλεγα μπροστά στην κάμερα.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης παραδέχτηκε ότι τον έριξε πολύ ψυχολογικά όταν έμαθε πώς τον χαρακτηρίζει ο κόσμος που παρακολουθεί το ριάλιτι, ωστόσο επέμεινε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησε από το MasterChef σαμποτάροντας τον εαυτό του: 

«Με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τεστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας γιατί και ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι και παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν μέσα.

Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα μέσα. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά, σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά επέλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ό,τι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω στον εξώστη, πάνω από ένα παιδί και το βοηθούσα.

Τρεις μήνες τους μαγείρευα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα όλους στο τραπέζι για να φάμε μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει να κάτσουμε μαζί εδώ σε εσάς ή όπου θέλει και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κλίκα, να μιλήσουμε για μένα, να είμαι κι εγώ μπροστά όμως», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κωβαίος.

Στη συνέχεια μίλησε για μια στιγμή του παιχνιδιού που δεν μπορούσε να αρνηθεί γιατί είχε καταγραφεί στην κάμερα, την ημέρα που είπε δημοσίως σε παίκτη να επιλέξει τον Παντελή σε ομαδική δοκιμασία για «το κακό σενάριο» δηλαδή σε περίπτωση που χρειαστεί να διώξουν κάποιον. 

 

 

 

 

«Ήθελα να διώξω τον Παντελή στην αρχή, αλλά μετά ήρθαμε κοντά και άλλαξα γνώμη. Ήταν στα πρώτα επεισόδια» παραδέχτηκε ο Σταμάτης, ο οποίος σίγουρα δεν είχε ιδέα πόσο δημοφιλής ήταν και παραμένει ο Παντελής στους τηλεθεατές.

 

 

Πηγή: The TOC