H Αντζελίνα Τζολί «θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ και καθυστερεί το διαζύγιό τους»

0
59

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του εν διαστάσει συζύγου της, Μπραντ Πιτ, και γι’ αυτόν τον λόγο καθυστερεί το διαζύγιό τους, ισχυρίζεται η Sun σε δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε αρκετά επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά στην σαγηνευτική Τζολί.

«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρουν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδω και έναν χρόνο. Ωστόσο εκεινη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».



Πηγή: Πρώτο Θέμα