Ο Γιάννης Πλούταρχος στο gossip-tv: Τα «ακατάλληλα» τραγούδια και η αποκάλυψη για τη γυναίκα του

0
38

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τραγούδια ακατάλληλα» και μίλησε για όλα στο gossip-tv.gr 

Η παρουσίαση του νέου του album, έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο cafe γνωστού δισκοπωλείου στο Σύνταγμα παρουσία της οικογένειάς του, των συνεργατών του φυσικά των θαυμαστών του. Ο καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε το νέο του cd.

Ο Γιάννης Πλούταρχος λίγο πριν αρχίσει να ερμηνεύει live τα τραγούδια που περιλαμβάνει ο ολοκαίνουργιος δίσκος του, καλωσόρισε από μικροφώνου όλους όσοι έδωσαν το «παρών». Ευχαρίστησε τη νέα δισκογραφική του εταιρία Panik Platinum, η οποία αγκάλιασε αυτή τη δουλειά και τον ίδιο, αλλά και τους δημιουργούς των νέων του επιτυχιών, όπως και τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στο Gossip-tv.gr για τα «Τραγούδια ακατάλληλα» και εξήγησε ποια είναι αυτά, αλλά και γιατί επέλεξε αυτό τον τίτλο για τον δίσκο του. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία με τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά του και έχει ταλέντο, όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στη σύνθεση.

Ο Γιώργος, όμως, δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας που έχει ταλέντο στο τραγούδι, αφού κατά καιρούς έχουμε ακούσει και την κόρη του Κατερίνα, αλλά και τον μικρό Κωνσταντίνο να τραγουδούν. Ωστόσο, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έκρυψε το παράπονό του για τη μικρή κόρη του Παναγιώτα για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Η μόνη που δεν έχω ακούσει να τραγουδάει είναι η Παναγιώτα μου, αλλά προχθές μου είπε η γυναίκα μου, ‘Γιάννη, την άκουσα να τραγουδάει’ και είπα ‘ψέμματα λες, αποκλείεται’. Μου είπε ότι την άκουσε να τραγουδάει στο μπάνιο και μάλιστα Καζαντζίδη. Και λέω ‘Καζαντζίδη; Έντεκα χρονών η κόρη μου και τραγουδάει Καζαντζίδη;’».

Τέλος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη σύζυγό του Μαρία, κάτι που δεν ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό.

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα του Gossip-tv.gr στο video που ακολουθεί:

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό του, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας με την οικογένειά του, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε Αμερική και Αυστραλία.



Πηγή: Gossip-TV