Βουλή, άρση ασυλίας: Συναλλαγή Καμμένου

0
51

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Καμμένου, κρίνοντας ότι η συκοφαντική δυσφήμηση γίνεται κατά την άσκηση υπουργικών καθηκόντων, ενώ στην περίπτωση Λοβέρδου έκριναν ότι οι υπουργικές αποφάσεις λαμβάνονται επ’ ευκαιρία των υπουργικών καθηκόντων» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης τόσο για τις αποκαλύψεις του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη όσο και για την τακτική των υπουργών να καταχρώνται το ακαταδίωκτο που τους προσφέρει το άρθρο 86 του Συντάγματος.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με παρέμβαση στην συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπενθύμισε τις καταγγελίες του κ. Καμμένου σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, λέγοντας πως «ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Open, είπε ότι γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο. Δεν έχουν να κάνουν με τον κ. Αποστολάκη, αλλά με τον κ. Ρήγα που, όπως υποστήριξε, λειτουργεί στις Ενοπλες Δυνάμεις ως κομισάριος της ΚΝΕ».

Και προσέθεσε: «Τα είπε όλα αυτά, όμως τόσες ημέρες που συζητείται το νομοσχέδιο στη Βουλή, δεν έχει εμφανιστεί για να τοποθετηθεί».

«Δεν εμφανίστηκε στην αρμόδια επιτροπή για το νομοσχέδιο, εμφανίστηκε όμως στην Δεοντολογίας, για να ζητήσει να μην του αρθεί η ασυλία» είπε αμέσως μετά, για να συνεχίσει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Καμμένου, κρίνοντας ότι η συκοφαντική δυσφήμηση γίνεται κατά την άσκηση υπουργικών καθηκόντων, ενώ στην περίπτωση Λοβέρδου έκριναν ότι οι υπουργικές αποφάσεις λαμβάνονται επ’ ευκαιρία των υπουργικών καθηκόντων».

«Ετσι λοιπόν εξηγείται γιατί δεν ήρθε ο κ. Καμμένος στη Βουλή να μιλήσει για το νομοσχέδιο. Ετσι γίνονται οι δουλίτσες. Όπως τα περιέγραψε ο Μαρινάκης. Δεν είδα διάψευση από Παππά – Τσίπρα, μόνο νέες ύβρεις. Για δείτε κάτι παλικάρια που πολεμάνε την διαπλοκή και ζητάνε από τον Μαρινάκη να πληρώσει τις δόσεις του Καλογρίτσα» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.



Πηγή: Πρώτο Θέμα