Γάλλος υπουργός φωτογραφίζεται στην καμμένη Παναγία των Παρισίων και οι συμπολίτες του τρελάθηκαν!

0
45

Για επικοινωνιακό… φάουλ κατηγορούν πολλοί Γάλλοι τον υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέ, με αφορμή τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media από την Παναγία των Παρισίων.

Ο Γάλλος υπουργός πόζαρε εντός του καθεδρικού ναού με γυρισμένη την πλάτη και φόντο τις στάχτες.

«Η φωτογραφία αυτή ήταν στημένη», γράφουν πολλοί χρήστες σχολιάζοντας την ιδέα του Καστανέ να ποζάρει ο ίδιος με γυρισμένη την πλάτη εντός του καθεδρικού ναού.

Άλλοι χρήστες έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για «εγωπάθεια» αφού μέσα στο πλάνο με τα καμμένα, έβαλε και τον εαυτό του.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter ένα 24ωρο αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά με τον Κριστόφ Καστανέ να επισημαίνει ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η αναστήλωση του καθεδρικού ναού.

Όπως σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό «Closer», την Τρίτη 16 Απριλίου, την επομένη της πυρκαγιάς, ο υπουργός Εσωτερικών πήγε στο Ile de la Cité για να δει από μόνος του την έκταση των ζημιών. Στη συνέχεια, σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, προσπάθησε να δείξει την αισιοδοξία του.

«Αυτή η ανοιχτή πληγή στην καρδιά του Παρισιού, θα επουλωθεί, με τη γενναιοδωρία μας, με την αλληλεγγύη μας, με την δύναμη που μας φέρνει μαζί ενάντια στις αντιξοότητες και μας κάνει ένα μεγάλο έθνος»…Μέχρι εδώ όλα καλά», σχολιάζει το περιοδικό, αλλά υπάρχει και μία φωτογραφία.

Μία φωτογραφία όπου βλέπουμε τον Κριστόφ Καστανέ να στέκεται εντός του ναού κοντά στην είσοδο και με την πλάτη γυρισμένη. Μια πολύ ωραία φωτογραφία , ωστόσο, για μερικούς Γάλλους η φωτογραφία είναι «στημένη»».

Στο Twitter, οι χρήστες ξεφαντώνουν επισημαίνοντας ότι ο Κριστόφ Καστανέ «στήθηκε» για τη φωτογραφία, γεγονός που δείχνει μεταξύ άλλων, και την εγωπάθειά του.

«Ένα επικοινωνιακό ατόπημα για τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας;», διερωτάται το γαλλικό περιοδικό «Closer» σχολιάζοντας τα όσα έγραψαν ορισμένοι χρήστες που τον κατηγορούν ότι αμάρτησε εξαιτίας της ματαιοδοξίας του.

«Ακόμα και μπροστά σε αυτή την καταστροφή, έπρεπε να προβάλετε τον εαυτό σας. Είναι εκπληκτικό… Ο εγωκεντρισμός σας είναι άσεμνος», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.



Πηγή: Πρώτο Θέμα