Ο Ασάνζ κάνει… κουνγκ φου στην κουζίνα της πρεσβείας του Ισημερινού

0
45

Την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του κατέγραψαν οι κάμερες της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο,  όπου επί επτά χρόνια παρέμενε έχοντας ζητήσει άσυλο

Η αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του Τζούλιαν Ασάνζ ενόσω διέμενε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου είχε ζητήσει άσυλο, είχε καταγραφεί από τις κάμερες που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας DailyMail.

Σχολιάζοντας την κατάσταση του Ασάνζ, η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για «ατημέλητη εμφάνιση που θυμίζει Ροβινσώνα Κρούσο», και για «εκκεντρική συμπεριφορά».

Τα επτά χρόνια παραμονής του στην πρεσβεία, σε ένα μικρό χώρο φαίνεται ότι επηρέασαν σοβαρά τη συμπεριφορά του. Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον συνιδρυτή των WikiLeaks να κάνει διάφορες κινήσεις που θυμίζουν… κουνγκ φου.

Σε άλλο πλάνο εμφανίζεται να περιπλανιέται «χαμένος» από δωμάτιο σε δωμάτιο, να πίνει γάλα από το χάρτινο κουτί ή να χοροπηδάει.

Σε ένα άλλο βίντεο ο 47χρονος Ασάνζ εμφανίζεται να κυματίζει τα χέρια του σαν να διευθύνει συμφωνική ορχήστρα στην κουζίνα του.

Αυτή η εικόνα του Ασάνζ απέχει παρασάγγας από εκείνη του γεμάτου ενέργεια ανθρώπου, όταν έγινε γνωστός για τα WikiLeaks.





Πηγή: Πρώτο Θέμα