Johny Depp-Amber Heard: Όλη η ιστορία τους και πώς κατέληξαν στην κόντρα

0
110

O Johnny Depp και η Amber Heard ξεκίνησαν από έναν παθιασμένο έρωτα που κατέληξε σε ένα άγριο χωρισμό.

Γνωριμία και γάμος

Η Amber Heard γνώρισε τον Χολιγουντιανό star το 2011, όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» με εκείνη ήδη να βρίσκεται σε σχέση με τον φωτογράφο Tasya Van Ree από τον οποίο χώρισε το 2012. To ίδιο έτος σύναψε δεσμό με τον Johnny Depp και το ζευγάρι ξεκίνησε να ζει τον έρωτά του, με τα μέσα να ενδιαφέρονται σε μεγάλο βαθμό για το νέο αυτό ειδύλλιο και οι paparazzi να απαθανατίζουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, κι έτσι έκαναν μια πολύ κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Los Angeles στις 3 Φεβρουαρίου του 2015.

Johnny Depp-Amber Heard

Η ανατροπή και η έναρξη μιας ακατάπαυστης διαμάχης με αλληλοκατηγορίες

Ο γάμος τους διήρκησε μόλις 15 μήνες με την Amber να καταθέτει αίτηση διαζυγίου και να ζητά από τη δικαιοσύνη την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία και επιβλήθηκαν.

Σύμφωνα με τη μήνυση σε βάρος της από μεριάς του Depp , το ίδιο ακριβώς έτος του γάμου τους η Αμερικανίδα ηθοποιός ξεκίνησε παράνομο δεσμό με τον ιδρυτή της Space X και πολυεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, ενώ αναφέρεται ότι εκείνη δεν δίσταζε να τον φέρνει στο σπίτι τους στο L.A όσο ο ηθοποιός έλειπε στα γυρίσματα των ταινιών του.

Από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε ένας αέναος πόλεμος, με την ηθοποιό να δηλώνει στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγός της την κακομεταχειριζόταν όσο ήταν παντρεμένοι. Μάλιστα, για αποκορύφωμα αναφέρθηκε σε έναν μεγάλο καβγά, στον οποίο εκείνος της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπό της και έκανε το διαμέρισμα άνω-κάτω.

«Έχω υπομείνει υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Τζόνι. Η συμπεριφορά του υπήρξε θυμωμένη, εχθρική, εξευτελιστική και επιθετική απέναντι μου κάθε φορά που διαφωνούσα ή αμφισβητούσα την εξουσία του», είχε δηλώσει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Επίσης είχε αναφερθεί και στον εθισμό του στο αλκοόλ και στις ναρκωτικές ουσίες, λέγοντας:

«Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Τζόνι με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου».

Ο δικηγόρος του Χολιγουντιανού ηθοποιού αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η Heard επιχειρεί να εξασφαλίσει μια πρόωρη οικονομική απόφαση, ενώ ο Depp αντέκρουσε τα λεγόμενά της μηνύοντάς την και χαρακτηρίζοντάς τα «ολοκληρωτικά ψεύτικα» όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας The Blast το 2016.

Η μήνυση σε βάρος της αναφέρεται και στο άρθρο που έγραψε εκείνη για την Washington Ρost τον προηγούμενο Δεκέμβριο, στο οποίο η 32χρονη ηθοποιός τονίζει ότι απείλησε να τη σκοτώσει, καθώς εκείνη αποκάλυψε ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της.

«Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Depp άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα και για να προωθήσει την καριέρα της», αναφέρει ακόμα η μήνυσή του και συνεχίζει λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της διαψεύδονται από δύο αστυνομικούς σε διαφορετικές περιστάσεις, μια σειρά ουδέτερων μαρτύρων που δεν σχετίζονται με κανέναν από τους δύο, καθώς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης. «Η κυρία Χερντ δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης», καταλήγει η μήνυση.

Οι αλληλοκατηγορίες συνεχίζονταν και οι δικαστική τους διαμάχη ήταν απόλυτα έντονη μέχρι την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους στις 13/01/2017, όπου μπήκε και έπισημα τέλος στον γάμο του ζευγαριού, με εκείνη να αποσύρει τα περιοριστικά μέτρα.



Πηγή: Gossip-TV