Δείτε πώς είναι οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς 30 χρόνια μετά

0
94

Το καστ του «Saved by the Bell» ξανασυναντήθηκε για μια βραδιά ξεφαντώματος, τριάντα ολόκληρα χρόνια από την εποχή που η πετυχημένη νεανική σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC

Το καστ του «Saved by the Bell» (ελληνικός τίτλος: «Πριν χτυπήσει το κουδούνι») ξανασυναντήθηκε για μια βραδιά ξεφαντώματος, τριάντα ολόκληρα χρόνια από την εποχή που η πετυχημένη νεανική σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC.

O 45χρονος σήμερα Mario Lopez (που υποδυόταν τον «Έι Σι Σλέιτερ» στη σειρά) έδωσε στους φαν του μια μικρή γεύση για το τι διαδραματίστηκε στο διασκεδαστικό reunion, που ξεκίνησε με ένα δείπνο των ηθοποιών, συντροφιά με τους/τις συντρόφους τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Friends forever…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις

Ο Lopez συνοδευόταν στη βραδιά εξόδου από την 36χρονη σύζυγό του, Courtney. Παρέα τους βρέθηκαν ο Mark-Paul Gosselaar («Ζακ Μόρις») με τη σύζυγο του Catriona Mcginn, η Tiffani Thiessen («Κελλυ Καπάουσκι») και η Elizabeth Berkley («Τζέσι Σπάνο»).

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Lopez στο Instagram βλέπουμε τους ηθοποιούς τριάντα χρόνια μετά από το φιλόδοξο ξεκίνημα της καριέρας τους, στη σειρά που πολλοί θυμόμαστε να μας συντροφεύει στα εφηβικά μας χρόνια.


Όπως μπορεί κανείς να δει στη σύγκριση των φωτογραφιών, οι πρωταγωνιστές του Saved by the Bell δείχνουν να έχουν καλή σχέση με τον χρόνο, με τους άνδρες να παραμένουν γοητευτικοί και τις γυναίκες να δείχνουν ακόμα ολόφρεσκιες και εντυπωσιακές.

sigkrisi

Αισθητή ήταν η απουσία από τo reunion του «Σκριτς» (Dustin Diamond) και της Lark Voorhies που υποδυόταν την «Λίζα Μαρί Τερτλ».

skrits

Δείτε βίντεο: «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς 30 χρόνια μετά

«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς 30 χρόνια μετά





Πηγή: Πρώτο Θέμα