Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε από την Κόλαση στον Παράδεισο – Η τραγωδία στη Σρι Λάνκα (photos)

0
64

Η Ιωάννα Μπέλλα έφυγε από τη Σρι Λάνκα και πήγε στις Μαλδίβες με την ίδια να αναρτά μήνυμα για την τραγωδία.

 

Αναχώρησε από τη «λαβωμένη» Σρι Λάνκα και φωτογραφίζεται ήδη σης ονειρεμένες Μαλδίβες. Ωστόσο, προτού φύγει από τη χώρα που αιματοκύλισαν οι τρομοκράτες, η Ιωάννα Μπέλλα φωτογραφήθηκε με ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της παραμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το φεστιβάλ μόδας και ομορφιάς, στο οποίο συμμετείχε μαζί με εννέα ακόμη καλλίγραμμες φιναλίστ του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος 2018».

Οπως ήταν επόμενο, μετά τα τραγικά γεγονότα τα events ακυρώθηκαν και η Ιωάννα αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό της, τις Μαλδίβες.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη μοναδική ευκαιρία που μου δώσατε και για το υπέροχο event όπου επρόκειτο να λάβω μέρος. Ξέρω ότι Ολοι κάνατε μεγάλη προσπάθεια για την προετοιμασία του και είμαι πραγματικά στενοχωρημένπ που πρέπει να το ακυρώσουμε. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα όλους. Η καρδιά μου έχει ραγίσει, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή την τραγωδία. Προσευχηθείτε για τη Σρι Λάνκα» έγραψε στον λογαριασμό της.

Πλέον, η Σταρ Ελλάς 2018 βρίσκεται σης Μαλδίβες, συνεχίζοντας τη δράση της στο προγραμματισμένο φεστιβάλ, στο οποίο λαμβάνουν μέρος τα 10 καλύτερα κορμιά του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος 2018», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Ιωάννα κάνει φωτογραφίσεις με φόντο τα διάφανα νερά της θάλασσας και τη λευκή άμμο, ενώ τα βράδια απολαμβάνει ης τοπικές νοστιμιές, τις παραδοσιακές μουσικές και τα έθιμα της περιοχής!

Δείτε τις φωτογραφίες της.



Πηγή: Gossip-TV