Καθηγητής της Οξφόρδης πιστεύει ότι υπάρχουν «υβρίδια εξωγήινων-ανθρώπων» κι ότι «θα σώσουν τη Γη»

0
49

Ο πλανήτης μας θα φτάσει στο χείλος της καταστροφής, αλλά θα σωθεί στο… «παρατσάκ» από υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων, ισχυρίζεται ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο βιβλίο του.

Ο Δρ. Young-hae Chi, ο οποίος διδάσκει την κορεατική γλώσσα στη σχολή Ασιατικών Σπουδών του διάσημου πανεπιστημίου, είχε ισχυριστεί σε μία διάλεξή του το 2012 ότι τα συγκεκριμένα υβρίδια μπορεί να υπάρχουν ήδη.

Η δήλωσή του αυτή, όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους πανεπιστημιακούς κύκλους.

Ο ίδιος όμως ο καθηγητής όχι μόνο δεν αποθαρρύνθηκε από την… καζούρα, αλλά έγραψε πρόσφατα και ένα βιβλίο όπου επεκτείνει τη θεωρία του, με τίτλο «Εξωγήινες Επισκέψεις και το Τέλος της Ανθρωπότητας».

Ο Δρ. Young-hae Chi

Σύμφωνα με τον καθηγητή, υπάρχουν τέσσερις τύποι εξωγήινων: «Οι μικρόσωμοι, οι ψηλοί και τολμηροί, εξωγήνινοι με λέπια και φιδίσια μάτια και τέλος, εξωγήινοι που μοιάζουν με έντομα».

Ο Δρ. Young-hae Chi πιστεύει οι πιο εξελιγμένοι και ισχυροί εξωγήινοι, είναι οι τελευταίοι. «Δεν νομίζω ότι έρχονται από πολύ μακριά. Μπορεί να βρίσκονται δίπλα μας και να μην τους βλέπουμε», εξηγεί ο ακαδημαϊκός.

Μιλώντας σε μια εφημερίδα φοιτητών, ο καθηγητής εξήγησε ότι οι εξωγήινοι νοιάζονται για την καταστροφή του περιβάλλοντος του πλανήτη μας, αφού σκοπεύουν να τον εποικήσουν, και ήδη εργάζονται για να αποτρέψουν τον αφανισμό της Γης.

Ο καθηγητής έχει ζητήσει να γίνει debate στους χώρους του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης σχετικά με το ζήτημα της εξωγήινης παρουσίας στον πλανήτη μας, αλλά το αίτημά του έχει απορριφθεί πολλές φορές.

Αναρωτιόμαστε γιατί…



Πηγή: Πρώτο Θέμα