Τάκης Σαγιώρ: Η αποκάλυψή του για τη Ρένα Βλαχοπούλου – [Video]

0
185

Ο Τάκης Σαγιώρ ήταν προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης.

Μίλησε για τους γάμους του, για την καριέρα του αλλά και για την ομοφυλοφιλία. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Συγκεκριμένα είπε:  «Είμαι στο Θέατρο Ακροπόλ. Στο καμαρίνι της Ρένας Βλαχοπούλου και έπαιζαν χαρτιά εκείνη, ο Γιάννης Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα στο Αιγάλεω έσφαξε τον γιο της επειδή ήταν gay. Το συζητούσαν. Η Σπεράντζα Βρανά είπε: ‘Τραγικό!’. Η Ρένα Βλαχοπούλου είπε: ‘Καλά του ‘κανε, θα ‘κανα και εγώ το ίδιο!’. Ήταν η βραδιά που τσακώθηκε με τον Φλερύ που της είπε: ‘Είσαι μια επαρχιώτισσα!’. Μετά δεν ξανασυνεργάστηκαν». Μπορεί, όπως είπε, η ίδια να τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του, αλλά στη συνέχεια έσπευσε να πει ότι στη συνέχεια του έκανε ζημιά και, μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια του ζήτησε συγγνώμη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ζωή του και στην κόρη του: «Όλες οι γυναίκες μου ήξεραν τις ερωτικές μου επιθυμίες. Δεν το έκρυψα ποτέ. Ανδρικό και γυναικείο φύλο για μένα ήταν το ίδιο. Θα είχα κάνει παιδιά και με άντρες, αλλά δεν κάνουν παιδιά οι άντρες. Δεν παντρευόμουν για να ρίξω στάχτη στα μάτια. Αυτούς τους μισώ και ξέρω πάρα πολλούς. Δέχομαι να μην θες να πεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να το παίξεις στρέιτ, κοροϊδεύεις τους πάντες έτσι. Ο γάμος με την πρώτη μου γυναίκα ήταν υποχρεωτικός επειδή ήταν ανήλικη κι έμεινε έγκυος. Ήμουν ενήλικος, 21 ετών, και με πήγαν στην Ασφάλεια γιατί αυτή ήταν 15. Εγώ δεν το ήξερα, 1.75 με το β…ί εκεί πάνω, που να φανταστώ ότι ήταν 15 χρονών. Και μας πάντρεψαν.

Μόλις έκανε το παιδί έφυγε και είχα το παιδί εγώ. Μετά παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο, κέρδισε ένα δικαστήριο και πήρε το παιδί κρυφά στην Αμερική. Μόλις εγώ έγινα γνωστός και ακούστηκε το όνομά μου, αυτή ενοχλήθηκε και έλεγε στο παιδί ότι ο πατέρας σου είναι έτσι, είναι αλλιώς… Η κόρη μου ρώταγε Έλληνες εκεί στην Αμερική αν ξέρουν τον πατέρα της. Στα 16 της ήρθε στην Ελλάδα. Και μια μέρα άλλαξε πολλά ταξί και ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι. Και της λέω… έδωσες τόσα λεφτά για να μάθεις αν είμαι στρέιτ ή γκέι και δεν ρώτησες εμένα;», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Pagenews