Απέρριψε την Πάρις Χίλτον ο Σπύρος Πώρος: «Καταλήξαμε σπίτι της. Έφυγα, βέβαια, τρέχοντας»

0
83

O Σπύρος Πώρος πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τη νέα του σύ­ντροφο Κριστίνα Κασάρες με μια τελετή των Μαορί σε παραδοσιακό marae.

O γνωστός φωτογράφος μίλησε γι’ αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη φυλή των Μαορί και τα κοινά που έχουν με τους Έλληνες.

«Είναι μια φυλή που με αγκάλιασε στη Νέα Ζηλανδία, έχουν πολλά κοινά με τους Έλληνες οι Μαο­ρί. Αγαπούν την οικογένεια, τη θεωρούν κάτι ιερό, έχουν αξίες που μου θυμίζουν τον λαό μας και λατρεύουν το φαγητό. Ξέρεις ότι παλιότερα οι Ελληνες έκαναν παρέα μόνο με Μαορί επειδή βίωναν ρατσισμό;».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη που έχει για τα πύρα, εξηγώντας γιατί δεν τα αποχωρίζεται, στο περιοδικό Gala.

«Είναι περίεργα τα παιχνίδια που σου παίζει η ζωή. Ημουν στο Λονδίνο μόνο με 100 λίρες στην τσέπh και ήθελα να πάω Βαρκελώνη. Αλλά τα χρήματα μου έφταναν μόνο για Αλικάντε. Δεν κάπνιζα καν. Αλλά στο αεροδρόμιο είδα μια κούτα με πούρα και μαγεύτηκα με τις ζωγραφιές. Κόστιζαν 40 λίρες. Τα πήρα και έκτοτε τα λάτρεψα».

O Σπύρος Πώρος μίλησε και για τη σχέση του με την Πάρις Χίλτον, αποκαλύπτοντας ότι πήγαν μαζί στο σπίτι της.

«Με την Πάρις και μια φίλη της είχαμε βγει στο Λος Αντζελες. Είχαμε πάει για φαγητό στο “Μr Chow” και για ποτά στο ξενοδοχείο “Τhe Hollywood Roosevelt”. Καταλήξαμε σπίτι της Πάρις. Εφυγα, βέβαια, τρέχοντας».

O ίδιος μίλησε και για το γεγονός ότι ο χρόνος είναι ευγενικός μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν φαίνεται γέρος.

«Δεν φαίνομαι γέρος. Δεν είμαι γέρος. Κανείς όμως δεν μένει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρό­νου. Κρατάω μια παιδικότητα και θέλω να βλέπω τον κόσμο λίγο πιο ωραίο απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα».

Μίλησε επίσης για την μητέρα του, και τον τρόπο που μεγάλωσε εκείνον και τα αδέρφια του, λέγοντας: «Είναι Καλαματιανή. Είναι υπερήφανη για τα παιδιά της. Μας μεγάλωσε με τα αδέρφια μου για να γίνουμε άντρες κι όχι αντράκια. Μας άφησε να ανοίξουμε τα φτερά μας, μας έδωσε απεριόριστη ελευθερία».

Είναι πάθος του η αδυναμία στις γυναίκες;

«Θαυμάζω απεριόριστα τις γυναίκες. Πιστεύω ότι πρέπει να χαλιναγωγήσω τα πάθη μου».

Πώς περνάει τη ζωή του στην άλλη άκρη το κορμού;

«Κάνω εκθέσεις φωτογραφίας κα δημιούργησα ένα στούντιο, μια φωτογραφική ακαδημία. Προσπαθώ να συνδυάσω τη φωτογραφία με τη φιλοσοφία. Εχω βάλει την επικούρεια φιλοσοφία στην τέχνη της φωτά γραφιάς. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω φωτογραφία ως θεραπευτική μέθοδο βοήθειας για άτομα με προβλήματα συμπεριφορά. Τώρα με τα social media είναι όλoι φωτογράφοι. Εγώ θέλω να βοηθήσω την κοινότητα».



Πηγή: Gossip-TV