Στο ξωκλήσι του Άη Γιώργη της Σκιάθου ο Ντάνος! (photos)

0
58

Αφού επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου επισκέφθηκε την Αγία Σοφιά και δήλωσε εντυπωσιασμένος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοίμασε βαλίτσες για τη Σκιάθο, όπου πέρασε όμορφες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα στον τόπο καταγωγής του.

Για ακόμη μία χρονιά επέλεξε το «νησί του» για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και να επισκεφθεί το ξωκλήσι του Αη Γιώργη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, δεν παύει να είναι για τους συντοπίτες του ο «Ντάνος» που γνωρίζουν από παιδί. Εκείνος, γεμάτος συγκίνηση και περηφάνια για τον τόπο του και τους ανθρώπους του, προσπάθησε μέσα σε λίγες μέρες να συναντήσει όσο περισσότερους μπορούσε.

Το βράδυ της Ανάστασης, όπως αναφέρει το Secret, αφού δείπνησε με την οικογένεια του, πήγε με τους φίλους του στο club «Αποθήκη», για να διασκεδάσουν. Μαζί του και ο κολλητός του, Δ. Χειμώνας, που ασχολείται με το body building.

Ο ίδιος συνεχίζει να επισκέπτεται πόλεις της Ελλάδας για να παρουσιάσει το βιβλίο του, «Ντάνος», ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου θα υπογράψει τα βιβλία του σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της περιοχής. Στις αρχές Απριλίου παρουσίασε το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο «Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» στη Θεσσαλονίκη και κόσμος από όλες τις ηλικίες έσπευσε να τον δει από κοντά.

Στην παρουσίαση είχε μιλήσει και η Έλενα Ράπτη, η οποία αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «Ενα στα πέντε», που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Ευρώπη, και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του μεγάλου νικητή του πρώτου Survivor, μεταξύ αυτών και στιγμιότυπο από την επίσκεψή του στο όμορφο ξωκλήσι…



Πηγή: Gossip-TV