Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οφείλεις να κρατάς ένα μέτρο στην προσωπική σου ζωή»

0
43

Έχει κάνει διαλείμματα από την τηλεόραση αλλά δεν την άγχωσε ποτέ το γεγονός αν θα την ξεχάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη σχέση που έχει χτίσει με το κοινό, για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τους ρόλους που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Είχατε ποτέ το άγχος πώς το τηλεοπτικό κοινό θα σας ξεχάσει, με την έννοια της δημοσιότητας;

«Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα με αυτή την έννοια, μου είναι αδιάφορη. Αν είναι να με ξεχάσουν, θα με ξεχάσουν. Φυσικά και θέλεις να σε παρακολουθούν, γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά με την έννοια της δημοσιότητας είναι περίεργο. Μπορεί να σε παρακολουθούν στο instagram, αλλά στο θέατρο να μην έρθουν να σε δουν».

Είστε, όμως, από τους ηθοποιούς που έχετε χτίσει μία καλή σχέση με το κοινό χωρίς να απασχολείτε ιδιαίτερα με την προσωπική σας ζωή.

«Σίγουρα ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για την προσωπική μας ζωή, αλλά οφείλεις να κρατάς ένα μέτρο. Αναμφισβήτητα κάποια πράγματα γίνονται γνωστά, αλλά όχι πολλές λεπτομέρειες, και δεν με ενδιαφέρει να με ξέρει απέξω και ανακατωτά το κοινό. Το ποια είμαι και τι ακριβώς το ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι».

Έχετε καταφέρει να σας αναγνωρίζει το κοινό από τις δουλειές σας και όχι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

«Όλα αυτά είναι καλά γιατί είναι στην εποχή μας και είναι καλό να μην τους γυρίζουμε την πλάτη. Απλώς δεν είναι αυτά που θα σου φέρουν εισιτήρια -μιλάω για το θέατρο-».

Τι ρόλοι σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον;

«Οι διαφορετικοί ρόλοι. Είναι ωραίο να παίζεις διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, να μην είσαι στην ιδία γκάμα και στο ίδιο προφίλ. Και δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο. Αν σε χαρακτηρίσουν με έναν ρόλο, θα πάρει καιρό να σε δουν διαφορετικά».

Το νιώσατε ποτέ αυτό;

«Στην αρχή με τους «Ψίθυρους καρδιάς», ναι. Αλλά κάνεις υπομονή και τα αλλάζεις μόνος σου σταδιακά τα πράγματα», αναφέρει στο my Tv.



Πηγή: Gossip-TV