Eurovision 2019: Αποκλειστικό βίντεο από το dress rehearsal της Τάμτα!

0
54

Eurovision 2019: Για άλλη μία φορά η Τάμτα εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision με την εμφάνισή της για το dress rehearsal που είχε πριν από λίγο. 

Η Τάμτα μαζί με τους χορευτές της, για άλλη μία φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό on stage, εντυπωσιάζοντας όλους όσοι ήταν παρόντες και την παρακολουθούσαν.

Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού Replay η οποία σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά βρίσκεται στη 12η θέση, με την Κατερίνα Ντούσκα να βρίσκεται μία θέση πιο πάνω, εντυπωσίασε και προκάλεσε το δυνατό χειροκρότημα όσων ήταν παρόντες.

Η Τάμτα ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή τηςΠηγή: Eurovision TV

Και πώς θα μπορούσαν να αντιδράσουν αλλιώς αφού η Τάμτα εμφανίζεται σαν… χείμαρρος στη σκηνή, πολύ σέξι, πολύ όμορφη αλλά και πολύ εκφραστική για να ερμηνεύσει το τραγούδι της με τίτλο “Replay” που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των Eurofans.

Να θυμίσουμε ότι η Τάμτα στην πρώτη της πρόβα είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στην σκηνή τεχνικά όμως κατάφερε τελικά με σκληρή δουλειά να τις ξεπεράσει αφού το team της ήταν ετοιμοπόλεμο και ξέρει πώς να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

Όσο για την Κατερίνα Ντούσκα και την ελληνική συμμετοχή με το τραγούδι “Better Love” που επίσης εμφανίζεται αύριο στον μεγάλο Α’ Ημιτελικό, είναι και εκείνη καθ’ όλα έτοιμη για να προσφέρει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό και να δει την Ελλάδα να ανεβαίνει όσο πιο ψηλά μπορεί στην κατάταξη και να καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη θέση στις καρδιές των Eurofans.

Δείτε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο το dress rehearsal της Τάμτα που έγινε πριν από λίγο…



Πηγή: Gossip-TV