Η Sabah «ανακάλυψε» ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα

0
56

Στην Ελλάδα βρίσκεται ένα απο τα κρησφύγετα των γκιουλενιστών, υποστηρίζει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στον Ελεύθερο Τύπο ο Μανώλης Κωστίδης, η 

τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες ηγετικού στελέχους του FETO (όπως αποκαλεί το καθεστώς Ερντογάν το κίνημα Γκιουλέν) στην Αθήνα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον  Yalcin Esmek, ενώ η Sabah δημοσιεύει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, τη διεύθυνσή του στην Πραξιτέλους 4, Άγια Παρασκευή, και το όνομα που αναφέρεται στο κουδούνι με τα αρχικά Y. Es.

Σημειώνεται ότι ο ρεπόρτερ της Sabah είχε έρθει στην Αθήνα πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε κρατηθεί για λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Το πρωτοσέλιδο της Sabah έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες» και τις χώρες που τους προστατεύουν. Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Κυριακή (12.05.2019) στην Κωνσταντινούπολη, κατηγόρησε τις ΗΠΑ που φιλοξενούν πραξικοπηματίες όπως τον ηγέτη της οργάνωσης FETO Φετουλάχ Γκιουλέν

«Η Τουρκία δεν είναι η αποικία κανενός, ούτε υπό την προστασία κανενός. Όσοι στα εδάφη τους φιλοξενούν πραξικοπηματίες δολοφόνους, δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα δικαιοσύνης. Όσοι προσπαθούν να ανατρέψουν τον εκλεγμένο με εκλογές πρόεδρο της Βενεζουέλας, δεν μπορούν να μιλάνε σε εμάς για δημοκρατία!», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

feto-mesa-2



Πηγή: Πρώτο Θέμα