Η Μαρία Κορινθίου άλλαξε πάλι μαλλιά και έκανε το παν για να τα κρύψει! (video)

0
33

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν γύρω της για να τη ρωτήσουν γι’ αυτή την αλλαγή, μάσαγε τα λόγια της και δεν ήθελε να αποκαλύψει απολύτως τίποτα.

Είναι γεγονός ότι ο ρόλος της ως Κατερινιώ ή αν προτιμάτε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση “Η νεράιδα και το παλικάρι” που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία τον θεατρικό χειμώνα που πέρασε, ήταν αρκετά απαιτητικός και την ανάγκασε να αλλάξει τα μαλλιά της ριζικά. Από απόλυτη μελαχρινή έγινε απόλυτη ξανθιά, κάτι που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια καθώς σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι. Εκείνη όμως δεν δίστασε στιγμή. Βέβαια παραδέχτηκε και η ίδια σε διάφορες συνεντεύξεις της πως της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνηθίσει τον εαυτό της με ένα τόσο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά.

Προσφάτως και ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι θεατρικές της υποχρεώσεις, η Μαρία έκανε έξοδο με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, μόνο που προφανώς η αλλαγή στα μαλλιά της ήταν πολύ… φρέσκια και είπε να το φέρει λίγο πιο… ομαλά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς αντέδρασε η Μαρία Κορινθίου όταν χρειάστηκε να έρθει τετ α τετ με τους φωτογράφους και τις κάμερες…



Πηγή: Gossip-TV