Τρυφερά είπα «γκομενάκι» το Εφάκι

0
43

Καμία διάθεση δεν έδειξε ο Γρηγόρης Ψαριανός για να πάρει πίσω την ανάρτηση με την οποία σχολίασε μια φωτογραφία της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, από τη Βουλή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε για τη φωτογραφία της κυρίας Αχτσιόγλου «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Ψαριανός σε νέα του ανάρτηση αναρωτήθηκε «η συγκεκριμένη λέξη (σ.σ. γκομενάκι) θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, ζήτησε και τα ρέστα από όσους τον επέκριναν για την αρχική του ανάρτηση γράφοντας «η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».



Πηγή: Πρώτο Θέμα