Η εμφάνιση της Μαντόνα στη Eurovision θα είναι εμπνευσμένη από την «Ιωάννα της Λωρραίνης»;

0
45

Η βασίλισσα της pop θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision, αλλά οι διοργανωτές δεν επιβεβαιώνουν τίποτα

H αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει και όλοι οι φαν του θεσμού περιμένουν την… Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο στη διάρκεια του τελικού της Eurovision στον Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Πριν λίγες ώρες, η  star ανέβασε στο Instagram κάποιες εικόνες από το Τελ Αβίβ στις οποίες φαίνεται να κάνει πρόβα.

«Ετοιμάζω μια έκπληξη για τους θαυμαστές μου» γράφει η ίδια ως σχόλιο και δεν αποκλείεται να είναι η εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει στη σκηνή της Eurovision 2019. Μια εμφάνιση που όπως γράφει και η ίδια είναι εμπνευσμένη από την Iωάννα της Λωρραίνης με τη συνεργασία του φίλου της, Ζαν Πολ Γκοτιέ. 

Δέιτε τις αναρτήσεις:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Madame ❌ is checking her armor………,.,,,.,.,,,,.#future

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Τα πρώτα πλάνα της άφιξης της Μαντόνα προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η pop star ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο ξενοδοχείο όπου και θα μείνει.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τα πλάνα και ρώτησε τον Γιώργο Καπουτζίδη – ο οποίος βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη – αν τελικά θα τραγουδήσει στον τελικό. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση, καθώς οι διοργανωτές δεν αναφέρονται στην pop star και ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




Πηγή: Πρώτο Θέμα