Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την κυτταρίτιδά της! (Photos)

0
64

Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε την Μαρία Ηλιάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Και οι γνωστές κυρίες, κορίτσια έχουν κυτταρίτιδα! Η Μαρία Ηλιάκη ακομπλεξάριστη πόσταρε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίχως καμία επεξεργασία και είδαμε πως είναι πραγματικά το κορμί της!

Η Μαρία είναι όπως όλες οι γυναίκες… δηλαδή παρά την δίαιτα και τη γυμναστική έχει τον φλοιό πορτοκαλιού, την λεγόμενη κυτταρίτιδα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες! Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία αρετουσάριστη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και πρώτη φορά έδειξε τις ατέλειές της!

Η Μαρία σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει στο περιοδικό People: «Είχα κουραστεί από τις προπονήσεις μέσα στο γυμναστήριο και θέλησα να αλλάξω τις αθλητικές μου συνήθειες. Ξεκίνησα κολύμβηση στο ΟΑΚΑ και ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων με τον προπονητή μου, τον Αλέξη. Επειδή έχω ένα θέμα με την πλάτη μου, κάνουμε ασκήσεις για ορθοσωμία και μυϊκές ανισορροπίες. Τις περιόδους που προσέχω λίγο παραπάνω τρώω ψάρι-κατά προτίμηση μπακαλιάρο-, κοτόπουλο, αγγούρι και πράσινα λαχανικά. Επίσης, αντί για ψωμί επιλέγω παξιμάδια ολικής άλεσης και αντί ζάχαρης χαρουπόμελο»!

Mπράβο στη Μαρία για την φωτογραφία που πόσταρε στο instagram της και το μήνυμα που περνά σε όλους τους φίλους της! Συγκεκριμένα έγραψε:«Αγαπημένη μου κυτταρίτιδα… μίας και τόσο καιρό παλεύω να φύγεις αλλά ΔΕΝ… ας τα «βρούμε» επιτέλους να τελειώνουμε αφού μαζί θα είμαστε όπως όλα δείχνουν #loveyourbody #loveyourself».

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δείτε τη Μαρία χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα. Έτσι είναι το κορμί της Ηλιάκη!



Πηγή: Gossip-TV