Η Walt Disney «παντρεύει» το Game of Thrones με το Star Wars

0
40

Οι παραγωγοί του Game of Thrones σχεδιάζουν τη νέα ταινία του Star Wars – Την ανακοίνωση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney, Μπομπ Ίγκερ – Η ταινία θα είναι ανεξάρτητη με το «The Last Jedi»

Μία παγκόσμια επιτυχία… Μία σειρά που έχει σαρώσει τις θεαματικότητες και έχει εκτοξεύσει το HBO στην κορυφή… Πίσω από το εκπληκτικό δημιούργημα του Game of Thrones κρύβονται δύο άνθρωποι. Οι επικεφαλής παραγωγοί D.B Weiss και David Benioff. Πριν καν ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς, οι δύο παραγωγοί ανέλαβαν την επόμενη μεγάλη αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από τον σχεδιασμό της νέας ταινίας της επίσης επικής σειράς ταινιών, Star Wars. Μία ταινία, που αναμένεται να προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2022 και θα είναι μία πραγματική υπερπαραγωγή.

game_star

Οι δύο κορυφαίοι παραγωγοί του Game of Thrones

Η Walt Disney και ο Διευθύνων Σύμβουλος Bob Iger ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι οι παραγωγοί του «Game of Thrones» εργάζονται για τη νέα ταινία «Star Wars», η οποία αναμένεται να αποτελέσει το φινάλε της επικής σειράς ταινιών.

Ο Iger αποκάλυψε τις πληροφορίες στη διάσκεψη κορυφής MoffettNathanson Media & Communications στη Νέα Υόρκη. Είπε επίσης ότι δεν θα σχολιάσει περαιτέρω, αφήνοντας την είδηση να κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο και να προκαλέσει τον απαιρούμενο θόρυβο.

Η εταιρεία είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι ο σκηνοθέτης του «The Last Jedi», Rian Johnson, δουλεύει ξεχωριστά στην ταινία της τριλογίας, ενώ οι Benioff και Weiss εργάζονταν σε νέες ταινίες του «Star Wars», οι οποίες θεωρούνται περιφερειακές της βασικής σειράς με τις τρεις τριλογίες.

game_star1



Πηγή: Πρώτο Θέμα