Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πάνω από 30%

0
36

Ο ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι αν η ΝΔ έχει το 3, το θεωρείτε απίθανο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει κι αυτός 3 μπροστά ε;»

Τη διάψευση των δημοσκοπήσεων στην κάλπη, με τρόπο που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη ΝΔ προβλέπει ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη. 

«Από τότε πριν από δύο και τρεις μήνες που σας είχα πει ότι αυτές οι ευρωεκλογές δεν θα έχουν καμία σχέση με ό τι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δείχνουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο θα δυσαρεστήσει την ηγεσία της ΝΔ, την Κυριακή το βράδυ το πρόβλημα θα είναι στη ΝΔ. Επιμένω, σας το επαναλαμβάνω ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ η οποία επί δυόμισι χρόνια ήταν επαναπαυμένη σε δημοσκοπήσεις οι οποίες έδειχναν διψήφιες διαφορές, σε δημοσκοπήσεις οι οποίες προέβλεπαν, αν είχαμε βουλευτικές εκλογές, αυτοδυναμία. Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι αν η ΝΔ έχει το 3, το θεωρείτε απίθανο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει κι αυτός 3 μπροστά ε;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης.

Σε ερώτηση από ποιο ποσοστό και πάνω μπορεί η κυβέρνηση να μην εξαντλήσει την τετραετία ο κ. Πουλάκης απάντησε ως εξής: «Σημειώστε 20 Οκτώβρη 2019, βουλευτικές εκλογές».




Πηγή: Πρώτο Θέμα