Προφυλακιστέοι ο πατέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι με βαριά νοητική υστέρηση

0
28

Δεν έπεισαν στις απολογίες τους για την αθωότητά τους και παίρνουν την άγουσα για τις φυλακές της Τρίπολης

Προφυλακιστέτοι κρίθηκαν οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση στη Λαμία, ανάμεσά τους ο πατέρας της κοπέλας.

Στη φυλακή της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το lamiareport.gr υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.





Πηγή: Πρώτο Θέμα