Τα social media, οι παπαράτσι και η χυλόπιτα

0
66

O τραγουδιστής μίλησε για όλα και αποκάλυψε ότι τον έχει απορρίψει γυναίκα

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε για τη σχέση τους παπαράτσι, αποκάλυψε πως θα έκανε τα πάντα για έναν έρωτα και εξήγησε γιατί απέχει συνειδητά από το παιχνίδι των social media. Μάλιστα στο θέμα με τους παπαράτσι περιέγραψε δύο περιστατικά από το παρελθόν, τα οποία τον φόβισαν:

«Έχω σταματήσει αυτοκίνητο που με παρακολουθούσε γιατί δεν ήξερα ποιος είναι. Δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί, γιατί είμαστε και μέσα στη νύχτα. Θυμάμαι είχα κατέβει κάτω και πήγα στο αυτοκίνητο να τον βγάλω έξω. Έβλεπα ένα κόκκινο αυτοκίνητο πίσω μου, σταματάω να πάρω καφέ, συνεχίζω στο δρόμο μου και τον βλέπω από πίσω. Στρίβω σε ένα στενό που δεν μπορούσε να φύγει, σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Άνοιξε το παράθυρο και μου λέει… φωτογράφος. Μετά γίναμε γνωστοί» και συνέχισε μιλώντας για το άλλο περιστατικό: «Το χειρότερο ήταν όταν ήμουν πιτσιρικάς σε ένα καφέ στη Γλυφάδα και έρχεται ένας μεγάλος σε ηλικία μέσα στα μούτρα μου -παπαράτσι μάλλον- και άρχισε να μου λέει πού μένω και πού πηγαίνω στη Γλυφάδα. Σοκαρίστηκα! Ήξερε τα πάντα για μένα κι εγώ δεν τον ήξερα. Τον έβγαλα έξω. Ήταν το 2007-8. Τρόμαξα πάρα πολύ».

Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Χολίδη για τους παπαράτσι



Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πιο ακραίο φλερτ που έχει κάνει αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι τελικά «έφαγε χυλόπιτα»! Ο τραγουδιστής είπε: «Για τον έρωτα είμαι τέρμα γκάζια»! Και όταν ρωτήθηκε για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα, ο Χρήστος προέβη σε αποκαλύψεις! Ο Χρήστος είπε: «Είχα γνωρίσει μία κοπέλα και είχαμε βγει μόνο μία φορά κι εγώ τον ήθελα πολύ… Βγήκαμε ραντεβού και πήγα την επόμενη μέρα και είχα δανειστεί ένα ποντιακό τραγούδι που λέει “Εσύ είσαι τριαντάφυλλο και εγώ νερό και χώμα”. Αυτή η πρόταση έχει 37 γράμματα. Τα 37 αυτά γράμματα τα έστελνα ένα – ένα με ανθοδέσμη. Επειδή όμως δεν ήξερα που μένει, τα έστελνα σε μία εταιρεία που ήξερα ότι θα το μάθει. Μόλις έπαιρνε τις κάρτες και τις ένωνε, θα έβγαινε η πρόταση. Μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα δεν άφηναν τον άνθρωπο να αφήσει τα λουλούδια και τα άφηνε σε ένα πεζούλι εκεί […] Τον μάντρωσαν τον άνθρωπο μία φορά εκεί. Η κοπέλα δεν νομίζω να το κατάλαβε. Δεν την ξαναείδα ποτέ! Μου είπε “Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε, μου άρεσε τρόπος σου με πλησίασες, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Πόρτα. Εγώ όμως εκεί… ήταν δύο τρεις εβδομάδες που τα πήγαινα, αλλά φοβήθηκε ο άνθρωπός μου και του είπα σταμάτησέ το»!

Χρήστος Χολίδης: Αυτό είναι το πιο ακραίο φλερτ που έκανε σε κοπέλα και «έφαγε χυλόπιτα»





Πηγή: Πρώτο Θέμα