Στη «μεγάλη οθόνη» τα πιο πετυχημένα παιχνίδια στο Playstation

0
67

Η Sony ίδρυσε κινηματογραφική εταιρεία, συμφώνησε με τη Marvel Studios και ετοιμάζεται να… μπει στο Χόλιγουντ με διεθνούς φήμης παραγωγούς και σκηνοθέτες

Αν κάποιος θέλει να αναφερθεί σε παιχνιδομηχανή, αυθόμητα του βγαίνει από το στόμα η λέξη «Playstation». Και αυτό δεν αποτελεί διαφήμιση. Είναι μία πραγματικότητα, μία τεράστια επιτυχία της Sony, η οποία είδε το μέλλον, αξιοποίησε την τεχνολογία και… αύξησε κατά πολλά δισ. δολάρια τον τζίρο της. Σήμερα, η Sony ανακοίνωσε ένα εξίσου φιλόδοξο σχέδιο. Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνολογικός κολοσσός ίδρυσε κινηματογραφική εταιρεία και αγόρασε στούντιο, προκειμένου να «ανεβάσει στη μεγάλη οθόνη» τα πιο πετυχημένα παιχνίδια του Playstation.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα videogames θα γίνουν ταινίες και σόου στην τηλεόραση. Ο επικεφαλής της εταιρείας Playstation, Shawn Layden, δήλωσε ότι το πρότζεκτ έχει ήδη προχωρήσει και πως ένας ικανός αριθμός από παιχνίδια με μεγάλη απήχηση, είναι ήδη έτοιμα για να ξεκινήσει η παραγωγή των ταινιών τους.

Στο μεγάλο εγχείρημα συμμετέχει η Marvel Studios, γνωστή για την παραγωγή ταινιών με ήρωες και φαντασίας, αλλά και από την ευρύτατη συνεργασία της με τον κολοσσό Netflix.

Η Sony έχει συμφωνήσει με μεγάλα ονόματα παραγωγών και σκηνοθετών του Χόλιγουντ, όπως οι Lorenzo di Bonaventura και Kevin Feige, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο επικεφαλής του σχεδίου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σχέδιο, το οποίο θα δίνει στους παίκτες το προνόμιο να ζουν ολοκληρωτικά την εμπειρία του κάθε τίτλου και όχι μόνο μέσα από την κονσόλα.

Αν θα πετύχει ένα τόσο μεγάλο πλάνο; Ποιοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τους σούπερ ήρωες των παιχνιδιών; Αν θα εξελιχθεί περαιτέρω η συγκεκριμένη ιδέα; Τα πάντα θα αποδειχθούν στο άμεσο μέλλον…



Πηγή: Πρώτο Θέμα