Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα αληθινά πράγματα δεν τα διατυ­μπανίζεις, τα ζεις»

0
54

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την εκπομπή του και τον γάμο σε μια σπάνια συνέντευξη. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής διατηρεί σχέση με τη Νάνσυ Αντωνίου, έχουν επιλέξει όμως μια διακριτική στάση.

Το «The 2night show» είναι το «παιδί» τoυ, που μεγαλώνει όμορφα, για αυτό και η σεζόν κλείνει ευχάριστα για εκείνον.

«Είναι η χρονιά που ξαναγύρισα σε αυτό που αγαπώ, στο late night, μετά από μια αποχή λόγω Nomads, και μέχρι να αποφασίσει το κανάλι πώς θέλει την εκπομπή. Μου αφήνει μια πολύ ωραία γλύκα, γιατί μου αρέσει πολύ το βραδινό», λέει.

Αν ένα πρότζεκτ δεν του άρεσε, θα δεχόταν να το παρουσιάσει μόνο και μόνο για να βρίσκεται στο γυαλί;

«Η αλή­θεια είναι πως έχω μείνει εκτός τη­λεόρασης στο παρελθόν, όταν ήμουν στο Μega, μετά από δική μου από­φαση. ‘Οταν δεν είχα το κουράγιο ή δεν άντεχα, αποσύρθηκα από μόνος μου. Δεν με φοβίζει να μείνω εκτός τηλεόρασης. ‘Αλλωστε έχουν γίνει δι­άφορες προτάσεις τα τελευταία δυο χρόνια και έχω αρνηθεί και πράγμα­τα που δεν μου άρεσαν πάρα πολύ. Αν θα το ξανανιώσω, δεν με φοβίζει. Μετά από 28 χρόνια δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι με το ζόρι, να βρίσκομαι στην τηλεόραση μόνο και μόνο για να υπάρχω. Δεν θα τι­μούσε όλα αυτά τα χρόνια προσπά­θειας που έχω κάνει», παραδέχεται.

Δεν ξέρει ποια είναι η συνταγή ενός παρουσιαστή με διάρκεια στον χρό­νο. Ο ίδιος όμως πιστεύει πως η ευ­γένεια είναι σημαντικό στοιχείο για να «κερδίσει» κάποιος τους τηλεθεατές.

«Η ευγένεια για μένα είναι πολύ ση­μαντική. Προς όλους. Προς τους συ­νεργάτες, προς τους καλεσμένους. Το ταλέντο του καθενός σίγουρα τον κα­θορίζει. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. ‘Αλλοι θα σε δεχτούν, άλλοι όχι. Σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι, για­τί ο τηλεθεατής θα το κρίνει. ‘Ομως η ευγένεια και το ήθος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για να μείνεις πολύ χρόνο, ακόμα και αν δεν κάνεις την τεράστια καριέρα. Η ευγένεια συντη­ρεί τους ανθρώπους που την έχουν», τονίζει. Οι καλεσμένοι δεν τον δυ­σκολεύουν. ‘Αλλωστε ο ίδιος ξέρει με μαεστρία να διαχειρίζεται όλες τις προσωπικότητες. Ωστόσο, η συνέ­ντευξη του με τη Ρένα Δούρου ήταν ιδιαίτερη, καθώς θίχτηκαν σοβαρά θέματα, που έχουν αφήσει πληγές στους ‘Ελληνες.

Ο γάμος εί­ναι κάτι που τον απασχολεί;

«Δεν λέω ποτέ ούτε ναι ούτε όχι- ό, τι φέρει η ζωή. Δεν θέλω να λέω υπερβολές. Το λέω και σε άλλους που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Μην είστε υπερβολικοί στις συνεντεύξεις σας και απόλυτοι. Τα αληθινά πράγματα δεν τα διατυ­μπανίζεις, τα ζεις», καταλήγει στη Secret.



Πηγή: Gossip-TV