Άνοιξαν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και είδαν κρυμμένο… έναν άνθρωπο!

0
25

Στα άκρα οδηγεί ορισμένους μετανάστες η απεγνωσμένη επιθυμία να εισέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Ευρώπη

Στα άκρα οδηγεί ορισμένους μετανάστες η απεγνωσμένη επιθυμία να εισέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Ευρώπη, για να ξεφύγουν από τις εμφύλιες συγκρούσεις ή την ανέχεια στην χώρα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνουν έναν νεαρό μετανάστη στριμωγμένο στο χώρο πίσω από το ντουλαπάκι ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι σοκαριστικές αυτές εικόνες τραβήχτηκαν σε πόλη του Μαρόκου, κοντά στα σύνορα με τη Μελίγια, την παράλια πόλη στην βόρεια ακτή της Αφρικής η οποία αποτελεί ισπανικό έδαφος.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο, οι συνοριακές Αρχές ανακάλυψαν τέσσερις μετανάστες κρυμμένους σε τρία αυτοκίνητα. Ο ένας από αυτούς, ένα 20χρονο παιδί ήταν στριμωγμένος στον χώρο πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ενώ ένας άλλος είχε κρυφτεί στον χώρο της μηχανής.

Οι Αρχές βρήκαν κρυμμένους ακόμη έναν νεαρό άνδρα και ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο από τους μετανάστες χρειάστηκαν ιατρική νοσηλεία, καθώς παρουσίαζαν συμπτώματα αφυδάτωσης και δυσκολία στην αναπνοή, μετά από – πιθανότατα – πολύωρο ταξίδι υπό αυτές τις συνθήκες.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών.



Πηγή: Πρώτο Θέμα