To μήνυμα του Κασιδόκωστα για την ταινία του που πήγε στις Κάννες (photos)

0
54

Συγκεκριμένα, ο ‘Ελληνας επιχειρηματίας με μια φωτογραφία του από την αίθουσα λίγο πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ, με τους συντελεστές και πρωταγωνιστές της ταινίας στη σκηνή, σχολίαζε με νόημα πως «είμαι πολύ περήφανος που η ταινία μας επιλέχθηκε για το Φεστιβάλ των Καννών»,

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Οι δυο τους, μέσω των εται­ρειών παραγωγής τους, ετοίμασαν το νέο κινηματογρα­φικό εγχείρημα, την ταινία «Port authority». Ο Πάρις Κασιδόκωστας συμμετέχει στο φιλμ χρηματοδοτώντας το μέσω του Hercules film, που έχει ιδρύσει ο ίδιος, ενώ σε αυτό παίρνει μέρος και η εταιρεία πα­ραγωγής ταινιών του πο­λυβραβευμένου Αμερικα­νού σκηνοθέτη, η Sikelia Productions.

H σκηνοθεσία του «Port authority» είναι της Ντάνιελ Λέσοβιτς, στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της καριέρας της, και πρωταγω­νιστούν ο Φιόν Ουάιτχεντ και το διάσημο μοντέλο Αέινα Μπλουμ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Το στό­ρι διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, με κεντρικούς ήρωες τον Paul και τη Wye. Πρόβλημα στη σχέση αυτή παρου­σιάζεται όταν ο Paul ανακαλύπτει ότι η Wye είναι διεμφυλική, οπότε βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία ίου γι’ αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του. Το Hercules Film Fund. είναι ειδικού σκοπού, διευθύνε­ται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνε­ται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Επίσης, η ταινία «Good time» επι­λέχθηκε και διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ωστόσο, σε λίγες ημέρες θα γίνει η κινημα­τογραφική πρεμιέρα της ταινίας «I am mother», μια εξαι­ρετική δουλειά, που από πίσω της κρύβεται ξανά η εται­ρεία παραγωγής του πολυμήχανου Πάρι Κασιδόκωστα.



Πηγή: Gossip-TV