Game Of Thrones: Κατέρρευσε πρωταγωνιστής! Μετά το φινάλε σε κέντρο αποτοξίνωσης (Photos)

0
69

Ο κύκλος της σειράς Game Of Thrones που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Μετά το φινάλε τα νέα για πρωταγωνιστή δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Η είδηση ότι μετά το τέλος της σειράς κατέρρευσε κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου κάνοντας πολλούς φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχήσουν.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την είδηση μιλώντας στην Daily Mail χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που έστειλαν εκεί τον 32χρονο ηθοποιό. «Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του.

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία στο απόγειο της δόξας του, αφού η προσοχή του κοινού τον έκανε να νιώθει ευάλωτος.

«Η πιο σκοτεινή εποχή για μένα ήταν όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα μου. Όταν πέθανε και γύρισε από τους νεκρούς. Δεν μου άρεσε που ολόκληρη η πλοκή εστίαζε στον ήρωα… Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger μιας σειράς και η σειρά βρίσκεται στο απόγειο της δημοφιλίας της, η προσοχή που προσελκύεις είναι τρομακτική».

Είσαι κι εσύ φανατικός και ανησυχείς για τον πρωταγωνιστή; Δες στη gallery ποιος είναι



Πηγή: Gossip-TV