Η απίστευτη ιστορία ζωής Ελληνίδας πρωταγωνίστριας και η απώλεια ενός μωρού που της στοίχισε(photos)

0
48

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την οικογένειά της, την απώλεια που την κλόνισε και πραγματικά συγκινεί με τις αποκαλύψεις της. Κάθε της ατάκα στη συνέντευξη που ακολουθεί είναι και μία αποκάλυψη…

Άφησες μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, δεν σε ενόχλησε αυτό;

«Όχι, δεν με ενδιέφερε και δεν το έχω μετανιώσει. Ήμουν 20 χρόνια στο χώρο και τα παράτησα, γιατί έδωσα προτεραιότητα σε πολύ αγαπημένο μου πρό­σωπο. Προσπάθησα να αφιερώσω το χρόνο που δεν είχα αφιερώσει όταν τους είχα. Μετά τα 18 μου χρόνια, έζησα μόνη μου, έφυγα από το πατρικό μου, αλλά κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή, αν και δούλευα, έρχονταν στο δικό μου σπίτι κι έμεναν».

Τι ήταν εκείνο που σου έδωσε παρηγοριά αμέσως μετά την απώλεια της μητέρας σου;

«Ήμουν έγκυος, χωρίς να το ξέρω. «Έχασα» τη μητέρα μου Δευτέρα, ημέρα του Αγί­ου Πνεύματος, και την Τετάρτη έμαθα ότι είμαι έγκυος στο γιο μου. «Έφυγε» ένας άγγελος και ήρθε ένας άλλος στη ζωή μου».

Χαρμολύπη…;

«Ναι, έκλαψα πάρα πολύ, γιατί περίμενε αυτό το παι­δί, το εγγόνι από μένα… Οι γονείς μου δεν έχουν φύγει από δίπλα μου, σε καθημερινή βάση σκέφτο­μαι τις στιγμές που περνούσαμε μαζί. Ακόμα και στη βάπτιση του παιδιού μου θεωρούσα ότι ήταν εκεί, δί­πλα. Μάλιστα, την ώρα της βάπτισης, μπήκαν μέσα στην εκκλησία δύο περιστέρια κι αυτό κάτι σήμαινε. Έδωσα στο γιο μου το όνομα της μητέρας μου, Ιουλιανός-Σωκράτης, Ιουλία έλεγαν τη μητέρα μου»

Τώρα σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην υπο­κριτική;

«Ναι, τώρα ξαναγυρίζω, το χειμώνα θα είμαι σε σκηνή, επιστρέφω στο θέατρο».

Προτάσεις σου γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια ή σε ξέχασαν οι άνθρωποι από το χώρο;

«Είμαι αυτοκαταστροφικό τέρας, δεν ήθελα να μπω στον πειρασμό να επιστρέψω, ήθελα να μείνω πιστή στην απόφαση μου. Ήταν συγκλονιστικές αυτές οι δύο απώλειες στη ζωή μου. Μου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθω και ακόμα δεν μου έχει φύγει. Επιστρέφω τώρα που ηρέμησα και μπορώ να σταθώ επάνω στη σκηνή. Ήμασταν πολύ δυνατό τρίο με τους γονείς μου».

Ποια η σχέση της όμως με τα αδέλφια της και πώς βίωσε την απώλεια του μωρού της η γνωστή ηθοποιός; Διαβάστε παρακάτω…

Πώς το ξεχώρισες αυτό;

«Δεν έφυγε λεπτό από δίπλα μου όσο καιρό ήμουν με τη μαμά μου στο γύρω-γύρω των νοσοκομείων. Δεν θα το έκανε ο οποιοσδήποτε αυτό για μένα».

Χρεώνεις λάθη στον εαυτό σου;

«Δεν θέλω να μετανιώνω για κάτι. Ό,τι έκανα καλώς έγινε, οπότε, γιατί να πω ότι έχω κάνει λάθπ; Δεν επα­ναλαμβάνω τα λάθη μου, αλλά με έκαναν καλύτερη».

Όταν έπαιζες επάνω στη θεατρική σκηνή, έμπαι­νες στη διαδικασία να σκεφτείς πώς σε βλέπουν οι θεατές από την πλατεία;

«Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία αυτή, δεν υπήρχε λόγος».

Κάποιοι σε «έγδυναν» με τα μάτια τους…

«Εντάξει, σε κάποιες παραστάσεις αυτό ήταν και το ζητούμενο, τι να κάνουμε τώρα; (Γέλια.) Έβγαλα τόσα χρήματα, ώστε να ζω με αξιοπρέπεια και να μη χρειαστεί να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. Έχου­με «χάσει» πολλούς συναδέλφους από οικονομική απελπισία. Επίσης, έχω χάσει πολλά χρήματα δίνοντας δανεικά και αγύριστα», είπε στο Λοιπόν.



Πηγή: Gossip-TV